Shopping

Jag hittade min fotpall:)

Innehåller annonslänkar

.

Alltså, jag visste att jag kunde lita på er! Jag har nu surfat runt och kollat sittpuffar/fotpallar och förvaring på dels Rusta, men mest Ellos. Så mycket fint!

Till Robbans rum tror jag att den här klädställningen kommer bli kanon.

Antar att jag får ge mig, den fanns i svart med nämligen:) Han har ingen garderob i sitt rum, utan hans kläder som ska hängas finns nere i klädkammaren. Men han lovade att han ska hänga upp det han har på rummet i stället för att slänga på golvet om han fick den här. Den är bara 91 cm bred, och kommer bli perfekt:)

Men det var ju sittpuffar jag mest ville ha, och nu sa ni att det var 20% rabatt på Hemsortimentet:) Tack!! Dessutom rea på massor på hela sidan:)

Den här LILA vill jag ha!! Fanns i flera färger och kostade  bara 489kr nu. Men jag hejdade mig för jag måste ha med förvaring i. Men jag villhöver så det gör ont..:)

Förutom att jag inte gillade tyget på den här så är det perfekt modell på den.

Men tyget går inte. Brrr.:)

Nä, jag kanske måste ha den lila.. får leta efter nån annan förvaring helt enkelt då.

För övrigt vill jag bara tipsa er med trångt i hallen om den här hängaren!

Jag hade flera liknande sådana här i vårt förra hus, ja för länge sen, men jag ångrar att jag inte skruvade ner dem och tog med, för de skrymmer massor, och eftersom man hänger jackorna så inga galgar sticker ut utan det är ryggen på jackan liksom, så ser det mer cleant och sobert ut än när galgarna hänger på rad. Sjukt bra! Man kan dessutom sätta en i vuxenhöjd, och en i barnhöjd. Så hade vi nämligen:)

Synd att jag gjort om i min hall rätt nyligen:) Men varsågoda, tipset är er:)

 

Allt ovan kommer från Ellos som jag inte kikat in på på evigheter, så tusen tack för tips om det!!

Kommentarer

  1. Annika

    Jag hade såååå gärna velat ha den DU INTE VILL HA – smaken är som baken tack o lov – och det är för att jag älskar kartor (nu går jag inte in på detaljer här, hahaha)! Och den skulle passa PERFEKT i vårt vardagsrum med bruna soffor och brunt bord och tänk att gömma alla reklamblad som maken vill slänga!!! MEN…. våra två katter kommer klösa sönder den.
    Skit också.

  2. Johanna

    Granit hat superfina sittpuffar, en mindre och en större variant, med förvaring. Lagim höjd som extrastolar när det krisar också.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting