Okategoriserade

Tillsammans ❤️

Jag fick ett mail häromdagen att min blogg återigen hamnat på Cisions topplista.

Som ni ser så är det vi tillsammans , ni och jag som gör det:)

Så jag vill såklart tacka er❤️

Det är förvisso en klyscha av rang men den passar rätt bra i bloggsammanhang – utan er är jag inget 🙂

För så är det ju. Jag skriver och ni läser och kommenterar. Utan er skulle det inte vara nåt annat än en hemlig dagbok, med er är det toppen:)

Bloggtoppen ?

Jag är stolt som en tupp över det här, givetvis. Det är en ära och jag skulle som sagt inte kunnat göra det utan er?

Så grattis till oss, för att vi tillsammans hamnat på den här topplistan ❤️

Kommentarer

  1. Josefin

    Till de som undrar hur det bedöms så står det om man läser: inlänkar, relevans, kommenrarer, popularitet i sociala medier och uppdateringar. Cision har något som heter omvärldsbevakning och kan detta med korrekta bedömningar, så det behöver inte ifrågasättas utan man kan glädjas med bloggaren 🙂 använder cision i jobbet för att skicka ut pressmeddelanden över hela världen och har gjort i 8 år.

  2. Jenny

    Din blogg är min absoluta favorit!! Följt dig i 7 år. Tycker du skriver fantastiskt bra och är imponerad av hur du roddar allt med 9 ungar. Jag är ensamstående med ett barn och tycker det är tufft emellanåt.
    Fortsätt skriv så forsätter jag att läsa ❤
    Kram till dig och dina underbara ungar

  3. Karin

    Tack, och återigen Tack för att Du är just Du Det är just precis därför jag följer din blogg, och gillar det jag läser ?
    Kramar från mig ?

    1. Haakon

      Men Mirkas kom inte med? Hon uppdaterar minst lika ofta som du och har betydligt fler som skriver kommentarer? Men du är populärare? Är det fler som tittar in här eller vad bedömmer de efter?

      1. Kalla

        Mirka uppdaterar långt ifrån lika ofta. Jag gillar hennes blogg, missuppfatta mig inte, men när det gäller uppdateringen ligger hon i lä då det ibland går några dagar i mellan

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting