Okategoriserade

Shoppa :)

Innehåller reklam i form av annonslänkar för Ellos och Jotex.

.

Jag fick sms från Ellos och strax därefter från Jotex, allt på en gång liksom:)

Så här års börjar jag snegla på vårens kläder men fryser ihjäl av bara tanken på kortärmat eller linnen, än behövs tjocka tröjor. Eftersom jag haft massor av huvtröjor/koftor de senaste åren(som börjar se riktigt risiga ut för övrigt efter allt åkande i tvättmaskinen. Eller tumlaren kanske ?) så har jag märkligt nog dåligt med helt vanliga lite tjockare tröjor utan dragkedja/knäppning. Det är ju nu hur det än är lite mer ”vårdat” att ha en fin tröja än en hoodie.

Så jag blev superhappy över att smset sa att Ellos hade 40% på den dyraste varan, och surfade genast dit. Bara för att upptäcka att det ju var 30% på alla överdelar och klänningar också:)

Heja!! De har så himla mycket snyggt i alla kategorier.

Så nu ska jag bara välja, men eftersom de jag fastnade för var väldigt humana i sina priser redan innan rabatten så kan jag nog få köpa fler:)

Den här gillar jag, tycker ju inte om när det är för mkt rysch och pysch men knappdetaljerna är superfina.

Tröja Selma

Eller den här, fast den har jag redan bestämt mig för! Zoe heter den.

Och priset är ju kanon 🙂

Förutom att jag tycker den är superfin?

Den här är kanske i tunnaste laget nu, men jag ser hur snygg jag kan vara på campingen i sommar:)

Teodora

Och till sist den här. Jag vet inte om jag törs erkänna det, men jag har haft flera väldigt snarlika som jag.. öh skänkt iväg?Varför i hela friden, liksom? Det är ju en så jäkla klassisk modell.

Sally

Så medan jag lät dem ligga i varukorgen och ligga till sig, läs: jag ville ha ett utlåtande från tjejerna:) så kollade jag Jotex.

Och det första jag såg är:

Jag har letat efter mörkläggningsgardiner en evighet nu. Det är till gillestugan där Lovelia och Trixie delar rum. Deras fönster är stora men jag vill inte ha gardiner som hänger ner på golvet. Min tanke har varit att köpa ett par och klippa av dem så jag får två par, det är två fönster alltså.

Men det svider att klippa i dyra gardiner så jag har inte köpt några. I några år nu har de haft inga alls, och heller inga rullgardiner eller persienner, det har funkat bra. De har varit sådär att de sover oavsett ljus eller mörker. Men nu börjar de klaga över att de vaknar för tidigt.. ja, jag fattar det för solen går upp på den sidan huset;) Alltså måste gardiner upp. Det är konstiga fönster som går precis hela vägen upp i taket och det är svårt att få till gardinstänger eftersom man då inte kan öppna fönstren. Sen är det äcklig lättbetong i väggarna så jag undviker att borra för det blir bara smulor och så ramlar det ner. Helt värdelöst!

I tvättstugan så gjorde jag till sist så att jag spände en duschstång i karmarna. Det funkade så det får bli samma lösning hos tjejerna. Det ser helt ok ut även om det låter apfult?

Men eftersom jag alltid är på span efter billiga mörkläggningsgardiner så kollade jag det, utan större hopp. Men!!! Hallå 🙂

De här kostade 99kr, per längd.??

Twilight mörkläggning

Äntligen!!!

Ska jag bara köpa duschstänger också sen kanske de små tjejerna kan sova ordentligt.

Det kan vara så att det var t.o.m idag på gardinerna så skynda om ni ska ha några!

Jag ska leta efter lite nya dukar och även helt vanliga örngott också innan jag klickar iväg min beställning:)

Sen hörs vi alldeles snart igen !!

Kommentarer

  1. Kattis

    Vi har satt upp två spikar på varsin sida av fönstret, gardinringar med spännen på ett svart påslakan. Hänger upp på kvällarna och det blir becksvart. ??

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja det funkar såklart, men jag vill inte ha så:)
      Och det går definitivt inte att spika i lättbetong, det blir hål stora som handbollar när det ger sig?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting