Tips

Lidl ♥ Heidi Klum

Pressutskick

.

Jag hämtade ju inte bara ett, utan två paket häromdagen:) Ibland ramlar det in saker och ibland får man inte ens reklam liksom.

Det här var från Lidl.

De har en kollektion som är designad av Heidi Klum som är aktuell just nu. Ja, ni läste rätt, Den Heidi Klum 🙂 Topmodel, domare i Runway Projekt. Supervackra damen:)

Nu har de skickat smakprov ur den kollektionen till mig och tjejerna ♥

Jag kollade nu på nätet, och de har massa jättefina kläder, och eftersom det är Lidl vi pratar om så är de ju förutom snygga även billiga:)

Jag har köpt massor av kläder, skor och stövlar där, ett år köpte jag så fina vinterstövlar till alla tjejerna, det är de absolut bästa vi någonsin haft. Min tjejtrio fick ett varsitt par, och de användes flitigt tills de blev för små för Lovelia. Eftersom de var rosa så fick jag inte ge Jordan och Jamie dem, då protesterade de större ungarna;)

Det här tycker jag är jättefint, och materialet är helt galet, så mjukt och sådär fint fall i t-shirtarna:)

Regnkappan är till barn, men den finns även till damer:) SÅ fin, och Trixie gillade den.

Genomskinlig och känns som hållbar kvalité.

Den här med bara axlar:)

Och den här då:)

Och jag ska glassa runt i en jeansskjorta designad av Hedi Klum:)

Satt som en smäck:) Stor skillnad mot sist jag hade jeansskjorta, då var den mer oversized och stenhård.

Jag tackar Lidl för de här fina kläderna:) Och jag kommer helt givetvis spana in resten IRL i butiken.

Jag köpte ju förresten onepiece till tjejerna i julklapp från just Lidl, i microfleece, och de har de använt nästan varje dag sen dess:)

Heja Lidl helt enkelt.

 

Snart tillbaka:)

 

Kommentarer

  1. Annan anna

    Ett tips till Janelle och andra gravida, Lidl har superbra gravid/mamma/amningskläder också! De skönast byxorna och strumpbyxorna har jag hittat där.

  2. Anette

    Tycker också att Lidl kan överraska!! Köpte ett par mjukisbyxor där i förra veckan. Supersköna och bara 9,90 € (bor i Finland). Lite underställ till sonen köpte jag också, lika billigt det också, och BRA kvalitet. Tycker många har alltför dålig bild av Lidl, men det är ju bara deras sak då om de vill köpa sina prylar dyrare på andra ställen 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Njä det är ju det.. jag tycker ofta att jag ser bra hur grejorna kommer passa, det är mkt basic passform på nåt vis:)
      Men jag håller med dig

  3. Lisa från Skåne

    Jag köper mycket baby och barnkläder på lidl. Mjuka och sköna dessutom inte så dyra Mina döttrar älskar att få till barnen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting