Vardag

A Sucker for…:)

Jag är helt fast.

I vad? Jamen i gamla serier på TV, sent på natten. Jag hittar bara fler och fler dessvärre, så snart kommer jag inte att hinna sova:)

NCIS, NCIS New Orleans, The Nightshift.. Holy smoke.

Lägg till de serier som går lite tidigare, exempelvis så har de ju börjat sända gamla original Miami Vice nu. Med Crocket och Tubbs, och så har vi ju Hawaii five-0 som är ett absolut måste. Om man råkar sitta uppe lite längre än vanligt så hittar man nåt nytt, ujuj.

Jag gillar att kolla på TV. Bara sådär hur det kommer, inte streama och bestämma själv. Nej, här är man bakåtsträvare minsann;) Men det är lite soft att bara zappa runt och hitta nåt man kan glo på en stund. Jag tittar ju på serier med, eller En serie för jag har ju hållit på med Sons of Anarchy i flera år nu, men det är helt uppenbart inte min grej;)

 

En serie jag tittade på i många år är Våra bästa år. Ni kanske vet, med Bo och Hope och allt vad de heter. Den går väl fortfarande nånstans? Men jag vet inte var?? Den kan jag genuint sakna, och jag kan fundera över vad som hänt i deras liv sen sist:) Haha, jag slutade titta när de bytte tid nån gång för kanske 6-7 år sen, då fick jag inte rum med den dagsschemat. Tidigare visades den 13.00 och det var perfekt. Ge barnen lunch och sen putta i säng dem för vila och så en kopp kaffe och fötterna på bordet en timme. Så hade jag fått min lunchrast:D

 

Sen gillar jag sjukhusserier:) Jag var extremt skitless på dem ett tag, för det var liksom det enda som visades. Cityakuten var ju min stora favorit:) Och Melrose place, fast det var ingen sjukhusserie förstås men den var bra. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Greys anatomi dock, den kom när jag var tokless.

Vad har ni för serier ni kollar på? Eller kollade på förr:)

Och hur tittar ni på tv? Vanlig, streamat, datorn, eller åt annat? Jag kanske har tv på hjärnan just nu, förlåt för det, men det blir lätt så när något inte funkar. I alla fall i mitt huvud.

Okey, jag loggar ut nu, så slipper ni mig en stund, men jag är snart tillbaka:)

 

 

Kommentarer

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Våra bäst år följde jag också, bästa serien på högstadiet när man låg hemma sjuk. Man kunde se några avsnitt och när man några månader senare var sjuk igen kunde man titta utan att ha missat något :D. Tittade på Sunset Beach också, var rejält stress hem när den gick minns jag. Sen stod man och pratade om denna meningslösa serie medan kompisarna tjuvrökte utanför skolgården (jag stod med i -30 men rökte inte själv).

  Greys Anatomy började jag titta på i julas (hade sett säsong 1 och några avsnitt på säsong 2 några år innan). Men nu i lördags så var jag ikapp med alla avsnitt.
  Nu har jag börjat kolla på Outlanders, riktigt bra serie :D. Men så gillar jag lite gammalt ;). Annars tittar jag på massor med serie, det är perfekt när sonen är med sin pappa och jag har tråkigt på helgerna.

 2. Kalla

  Har inte tv kanaler, inte ens de fria så jag kör bara streamat. Är en periodare. Greys är ju dock ett måste att se på så den borde du verkligen plöja. Första och enda serien hela familjen kollade på tillsammans när den kom och vi bodde hemma fortfarande. Netflix har ett gäng bra serier och CSI kan jag inte se för många gånger, jag älskar CSI. The Middle, Vänner och svenska gamla serier som svensson, svensson och pappas flicka är annars serier jag ser om ibland

 3. Ulrika

  Den serie jag gråtit mest till är nog Cityakuten! Älskar den. Annars tipsar jag om Greys, The Fosters, Nashville, Revenge, Stranger Things.

 4. Karin

  Kollar aldrig på TV längre, har inte gjort sedan jag och sambon flyttade ihop för 6 år sedan. Tror inte ens att vi har sökt in kanalerna 😉
  Men jag ÄLSKAR serier, främst reality, kostymdrama och nordic noir t ex:

  The real housewives of New jersey / New York / Potomac / Beverly Hills
  Teen mom OG
  Call the midwife
  Victoria
  The Crown
  Bron
  Bedrag
  Badehotellet
  Husdrömmar
  Farmen
  Bonusfamiljen

  Herregud, hur hinner en egentligen? 😉

  1. Kalla

   Kollar också på bonusfamiljen men jag stör mig och blir irriterad efter varje avsnitt, en väldigt konstigt serie som jag trots allt kollar alla avsnitt av haha

 5. serie junky

  jag är en serie junki

  jag följer väll si så där 60+ serier, då är det alltså nya avsnitt varje vecka..jag följer dem från deras original sändningar…aka jag lånar lite här å där på nätet.. hehe 😛

  men jag har väll iofs alltid älskat serier..jag började redan som yngre med tre kronor, rederiet, vänner och fiender.. 😛 nu ser jag ju dock aldrig serier på tv längre..förutom bonusfamiljer på Svt varje måndag.
  annars använder jag en app på datorn som streamar över till mitt playstation 3 och på så sätt kan man iaf se på större skärmar än datan/ipad 🙂

  Våra bästa år går att kolla på viafree. så den går ju fortfarande, tror den är på säsong 58 eller något, jag såg på den på morgonen förr innan skolan, men sen tappade jag intresset alla som är med där har ju varit med alla och dem har dött och kommit tillbaka och bla bla bla 😛

  serier jag har sett och följer är:

  Rederiet
  Trekronor
  Vänner och fiender
  Vita lögner
  The mentalist
  Förhäxad
  Prison break
  Dexter
  Weeds
  Calefonaication
  Desperate housewives
  Beverly hills 90210
  90210
  Ugly betty
  O.C
  Gossip Gilr
  oranges is the new black
  Castle
  the closer
  True blood
  Heros
  Shameless
  NCIS: Los Angeles
  elementary
  the arrangment
  Keeping up with the Kardashians
  The good fight
  Bonus familjer
  Timeless
  Deception
  Scorpion
  Lucifer
  The good doctor
  A man with a plan
  Chicago med
  Flash
  Lethal Weapon
  This is us
  Blackish
  the mick
  the middle
  the real housewives of beverly hills
  Criminal Minds
  Law and order Suv
  Vikings
  Speechless
  Blacklist
  dynasty
  SEAL Team
  Grown-ish
  young sheldon
  the big bang theory
  Supernatural
  Greys anatomy
  Scandal
  How to get away with Murder
  Chicago fire
  Hap and Leonard
  jane the virgin
  Grace & frankie
  Sykonen Baudelaires olycksaliga liv
  Call the midwife
  suits
  Famouse in love
  Shadowhunters
  Younger
  American horror story
  Game of Thrones
  Midnight texas
  DuckTales
  The real housewives of Orange County
  The real housewives of new Jersey
  Sherlock Holmes tv show
  Absentia
  Inhumans
  The brave
  CSI
  City akuten
  Buffy the vampire slayer
  The walking dead
  Fear the walking dead
  Arrow
  this is us
  Riverdale
  Vänner
  Rosewood
  Once up a time
  Grimm
  the Vampire Diaries
  How I Met Your Mother
  Rookieblue
  Fullt hus
  Will and greace
  Darma and greag
  Arkiv X
  Power rangers

  Finns många i listan som är nerlagda eller har slutat , och sen är det säkert fler serier jag sett men som jag inte minns just nu hehe 😛 men det är en del genom åren

 6. Karin

  Just nu streamar vi Younger på TV4 play, har tyvärr just sett sista avsnittet i denna säsong.
  Fastnade totalt i SoA, blev liksom uppslukad av den. Gillar också Weeds, Orange is the new black ( Netflix).
  Tv-serier jag har gillat är O.C, Melrose place, Beverly hills, Desperate housewives, Ugly Betty och säkert massa fler =)
  Kram från mig.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing