Okategoriserade

Säger upp släktskapet :)

Inlägget kan innehålla spår av ytlighet och säkert anses kränkande av nån?

.

Jag och kidsen skulle se film i kväll. Jag ville se andra filmen i Divergentserien, nämligen Insurgent.

Bara det att den minsann inte finns att hitta om jag inte ville betala 49kr för den, på ViaPlay, och det ville jag inte:) Hur kan Netflix få ha första och tredje filmen i en serie men inte andra? Förklara det vettiga där för mig. Har de nåt avtal med nåt annat ställe där man måste pröjsa så det är därför, eller vad?

Gahh! Inte ens på fulkanalerna hittade jag den. Nähä. Men eftersom det var ett tag sen jag såg Divergent så tyckte jag att vi väl kunde se den då?

Men intresset var extremt lågt. Novalie hade sett den delvis tydligen och jag försökte tjata lite. Då säger ungen, snart femton år, ” Men han är ju inte snygg ens!”

Ehhhhh Say WHAT?? Inte snygg?!

Han är ju fan stilig så klockorna stannar:)

Theo James, aka Four.

Jag höll på att ramla av stolen, tänkte att jag har kanske uppfostrat en bortbyting eller nåt, och tänkte omedelbart säga upp släktskapet. Man kan inte bo under samma tak som nån med så helt fel preferens 😉

Efter att ha googlat fram bilden ovan så kunde jag lugna ner mig, han fick godkänt även av Novalie, men det satt riktigt långt in;)

Kanske finns det en morsa här i huset som inte håller tyst om hon ser något snyggt, varför ska man? Jag kan tala om det för folk IRL med för den delen, det är ju inte direkt Elakt att säga att nån är snygg.?

Men jag är nu inte så blond att jag enbart går på utseendet utan det är mycket som ska spela in:) Det har vi långa och många diskussioner om här hemma. Att det faktiskt är insidan som räknas, men det gör ju såklart inget om det är vackert förpackat;) Och det vackra ligger i betraktarens öga, och är alltså helt individuellt.

Jag tycker ju att jag själv ser ut som en påse sopor och har aldrig tittat i spegeln och ba : ” wow, hello gorgeous!! ” inte ens ”nja, du ser helt okej ut” utan det är mer: ”Men vafan… papperspåse idag med kanske?”

På allvar alltså.

Så om barnen häver ur sig att någon är ful.. då blir det lång uppläxning. Man säger inte så. Det blir ingen glad av att höra. Man kan däremot få tycka att nån inte är snygg. Ja, det är måhända en ytterst tunn linje där i mellan:)

.

Mina barn vet oftast vem jag tycker är fin eller inte. Corrinda speciellt har bra koll, även om hon kanske inte alltid instämmer, men oftast. Hon suckade högt när vi kollade på Prison Break och utbrast att Lincoln var så manlig:)

Ja, det är han?

Märkligt det här med de farliga männen.. som man mest troligt skulle undvika om man mötte dem på stan, men nog fan lockar de?

Mirka och jag diskuterade Sons of Anarchy häromdagen, Jax är ju så stilig och så grym, skjuter först och kanske frågar sen, och ändå… trots det vill man bara kliva in i tv:n och gifta sig med honom, beredd att acceptera all skit han gör. Saker som går emot ungefär allt man står för. Tur man inte kan hoppa in i filmens värld med andra ord 🙂 Alla korkade brudar som skriver till seriemördare som sitter i fängelse, eller Helge Fossmo, som är så obehaglig att tårna krullar sig… de borde ha ett filter deluxe som hindrar dem för inget gott kan komma av sådana män.

Men de lockar… varför?

Jag blir nu inte det minsta sugen på riktiga fängelsekunder som dödat eller våldfört sig på folk, måste jag ju förtydliga, jag håller mig till fiktiva :).

.

Jaha? Och givetvis tappade jag tråden här nånstans i all yta;)

Men vi har i alla fall enats här hemma om att Four är snygg och manlig. Eller tja.. JAG har enats för det slutade ju med att jag och Jordan tittade på Divergent och han hade inget att tillföra i idealfrågan? Nu sova! I morgon väntar slalombacken ?⛷

Kommentarer

 1. Karromall

  Jag kan inte relatera till att lockas av ”farliga” män, däremot skulle jag kunna skriva till en mördare som sitter i fängelse – men inte för att jag är korkad och lockas av spänning, utan av ren nyfikenhet på hur människan fungerar och tänker. 🙂

  Ps, du borde vara grymt nöjd med ditt utseende!

  1. familjenannorlunda

   Ja, det skulle möjligen jag kunna göra med, men tveksamt. Men jag tänkte mer på de här kvinnorna som skriver kärleksbrev och inleder en relation med fångar. Som de alltså inte känt sen innan ?Helge Fossmo har väl gift sig igen i fängelset, med en ny bekantskap .. med tanke på att han gjort sig av med två fruar permanent tidigare så känns det helt sjukt..

   Och tack ❤️❤️

 2. Lotta

  Hahaha du är för härlig. Tänk vad livet vore tråkigt utan lite ögongodis. Att tycka någon är snygg med sug i blicken el vad nu man faller för är väl inte så fel egentligen 🙂 Jag skulle i alla fall bli glad om man fick höra nått sånt om sig själv. Äsch nu fortsätter vi titta på snyggingar o njuter livet. Nix jag är inte ytlig älskar bara livet <3!!!

 3. Ella

  Jag skulle heller aldrig vilja skriva till någon mördare eller dylikt. Men skulle tro att vissa av dem som gör det ser det tror att de kan hjälpa personen ifråga. Att den dömde ska anförtro sig till dem och sen förändra sitt beteende. Sen finns det nog folk som gör det för att söka spänning, för att de tycker att det är spännande att skriva med en mördare. Och de som tror att personen är oskyldig och vill stötta honom. Lite skumt i vilket fall dock.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing