Shopping

Har ni beställt veckans Matsmart?

 

Innehåller reklam och reklamlänkar för Matsmart 

 

Det har jag:)

Igår skrev jag om proteinpannkakor och så idag gick jag in på Matsmart för att beställa, och hello there proteinpulver:)

Det här med caramel/choclat är to die for. Kostar 99kr, och det finns flera olika. Jag tränar och då kan man med fördel äta lite extra protein, det är det som bygger muskler. Är det något man får i sig för lite av så är det protein. Fett är sällan några problem och inte heller kolhydrater, men proteinet is da shit:)

 

Jag älskar kvarg, och gör massor av smoothies, och då är det suveränt att kunna smaksätta med just proteinpulver:) Bara nyttigt. Och även i pannkaka eller så då:) Och såklart även för latmaskar som inte tränar en sekund;)

 

För er med småknott kanske mat bebiskäk är nåt? Sex sådana här för 29kr. Mina två äldsta åt massa burkmat, men övriga har ratat det stenhårt. Värdelöst, det innebar att jag fick laga eget, och jag älskar ju verkligen matlagning;)

Och det här har jag lagt i min korg – solkräm! 59kr. Jag hatar att köpa solkräm för det är ju alltid så svindyrt, så jag bunkrar så fort jag får en möjlighet. Den här blir dessutom inte sådär glansig, jag har haft den förr.

 

Jag har även plockat i flingor, mjöl, havregryn och massa skafferi-varor. Som vanligt är priset mer än hälften av vad det kostar i min vanliga butik.
Alltså det är så smart! Matsmart 😀
Det är verkligen ett supereasy sätt att göra en klimatgärning, att spara på vår natur. Att minska på resursslöseriet. Vi gör en god gärning och vi belönas omedelbart i form av längre priser.
WInwinwinwinwinwin!
Ni får en kod av mig också!
Kod: APRILMATSMART18
10% på hela köpet, när du handlar över 400kr, exklusive frakt kostnad. Kod giltig t.o.m 8/4 2018. Max 1 köp per kund.
Här kommer ni direkt till Matsmart  <—– 🙂

Kommentarer

 1. Ann-Sofi

  Nu fick jag svar på frågan om proteinpulver! 🙂
  Men då kan jag ju fråga om det är ok att ge till barn, i pannkakor och smoothies?

 2. mia

  Hej! Får jag kidnappa bloggen bara liiite? Jag vill bara uppmärksamma alla som läser här om att det pågår ett förskoleuppror. Personalen i hela landet protesterar mot ett väldigt pressat läge på förskolorna. Stora grupper, inga vikarier, ont om personal. Vill du som förälder veta hur det egentligen är där du har ditt barn? Gå med i Facebook-gruppen Förskoleupproret och läs! Det gjorde jag och tro mej, jag har sett och varit med ett och annat men jag grät. Man kan klicka sej fram till 1500 berättelser som personal i hela landet har skickat in. Man kan även följa personalens vardag där de berättar hur det är just nu på deras arbetsplats. Nu måste föräldrarna få veta hur det är på landets förskolor! Mvh Mia

 3. Caroline

  Älskar också matsmart! Jag har en 1-åring som älskar köpegröt och vi brukar köpa ekologisk från lantmännen. I vanliga affären kostar en förpackning runt 45-50:- men på matsmart har jag två gånger nu beställt SEX förpackningar för 99:- TACKAR liksom! ? De går ut 31/3 men går ju bra att äta långt efter det! Köpte även bl.a. billiga påskägg, chips, smoothies och lite annat senast jag beställde ??

 4. Ella

  Var har du hört att man ofta får i sig för lite protein? I de kurser jag läst under min utbildning har jag fått höra att det inte alls stämmer?

   1. Ella

    Låter intressant, vad använde ni för litteratur? 🙂 Jag skulle gärna lära mig mer i ämnet, särskilt om det jag fått lära mig alltså är felaktigt. Vårt var ju mer baserat på ut ett rent cellbiologisk/fysiologiskt perspektiv.

    1. familjenannorlunda

     Jag minns inte på rak arm, och orkar inte kolla i skåpet där en del av kurslitteraturen står ? Vi hade en skitbra föreläsning med dietist om ämnet men de anteckningarna är inte läsliga :/ Men jag menar ju inte att var och varannan går runt med brist på protein, äter man allsidigt så får man i sig allt man behöver via sin kost. Men när man tränar och vill bygga muskler, så är proteinet den väsentliga byggstenen. Utan ordentligt protein-intag uteblir musklerna. Du har med all säkerhet större kunskap än mig i detta, det är ju massor av aminosyrakedjor och fettsyranolekyler och sånt där som gör vår kropp.
     Jag använder proteinpulver främst som smaksättare och en top-up på protein.
     Det är sjukt gott att göra smoothie på enbart pulver med god smak och kvarg ??

     1. Ella

      Ah, då förstår jag vad du menar, jag tänkte mest på om man inte tränar osv. 🙂 För det råder lite för många myter i kvällstidningar osv om att alla borde äta mer protein, vilket inte stämmer för majoriteten av befolkningen. 🙂 Jag har absolut inga invändningar mot att du äter proteinpulver, du tränar ju så go for it 🙂

     2. familjenannorlunda

      Just nu promotas ju ALLT som nyttigt bara man stoppar i protein. Proteingodis.. proteinmjölk osv..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing