Shopping

Tipsar om rea och rabattkod:)

Innehåller reklam och reklamlänkar för Matsmart och Cellbes

 

Tidigare idag så hämtade jag paket:)

Jag visste att det var tre stora kartonger som skulle fraktas hem, så jag tog den lite större kundvagnen som jag aldrig annars använder:) De har en som är mindre djup som jag tycker bättre om, så man slipper böja sig så långt;)

Två av lådorna var från Matsmart och den tredje från Cellbes.

Här kommer alla grejorna på en och samma gång:)

(Miniquiz! Byt ut ”grejorna” mot ”känslorna” så får ni en låt, vet ni vilken, och vem??)

För bara några dagar sen var det fullt med snö i den lilla sluttningen upp mot vägen, solen och vinden tar hårt på snön:) Jag har sagt det förr, men åh vad jag älskar den här årstiden. Allt är på väg åt rätt håll ♥

Till och med att grannens hönseländen väcker mig earlybirdy med sitt eviga kackel känns för ögonblicket som ett härligt vårtecken. Jag antar att jag kommer revidera den åsikten snart;)

 

En stor anledning till att det tog sån tid att få in saker i skåpen, var ju Matsmart:)

Eftersom jag den här gången köpt en hel massa av sånt som tog plats (flingor, mjöl, pasta,havregryn osv) så bidde det lite trångt. Men, det är ju snabbt övergående, just nu bakas det friskt här hemma, och pasta och ris räcker ju inte direkt lika länge hos oss som hos mamma och pappa, som kan äta på ett paket spagetti i hundra år. Här går det ju ett per måltid:)

Och sen hade jag massa hygienartiklar och solkräm, som visst inte alls fick rum som jag tänkt. Jaja, de går åt snabbt de med.

Jag hoppas att ni inte glömmer var man beställer upp till 90% billigare saker:) och ni kan fortfarande använda den här koden:

Kod: APRILMATSMART18
Villkor: 10% på hela köpet, när du handlar över 400kr, exklusive frakt kostnad. Kod giltig t.o.m 8/4 2018. Max 1 köp per kund. Ni hittar Matsmart  <–här
Som vanligt, det här är det enklaste sättet att göra en god miljögärning:)
Cellbes sen då:)
Jo, dels var det lite påskpresenter till tjejerna, men sen även de här gummistövlarna
Fast i marin, för jag fegade ur…;/
Jag har silvertejpat mina gamla, men nu kände jag att det var dags att skaffa sig ett par som är hela:)
Just nu kostar de 149kr, för Cellbes rear som sjutton på vissa saker. Funderar ni på dem, så ta en storlek större, det gjorde jag och tänkte att jag skulle få rum med raggsockor, men det kommer inte hända:) De var perfekta. Och jag har ju ändå mina ullsockor i vanlig stumptjocklek så det spelar ingen roll:)
Cellbes har upp till 50% rabatt på massor av kläder och heminredning:)
Älskar det, perfekt fyndläge.
Jag hade även lagt ned ett gäng lakan i shoppingkorgen., som är som en förbrukningsvara här, kan iofs ha att göra med att jag måste ha glömt ett gäng i husvagnen..
Och det här linnet
Sen var det lite fler linnen, men de får ni se snart:)
Cellbes alltså, finfin rea, och så är det ju äntligen roliga kläder att shoppa, vårkläder!
Och just ja! Det här gäller fortfarande:)
100kr rabatt för varje 500kr du handla för! Giltig till 30/3 – 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller koder. Gäller vid köp över 500 kr
Ange kod: 18003 i kassan
Så det var dagens två tips från mig till er:)
Nu ska jag dricka lite the, och sen får vi se om det blir ett till inlägg, jag känner att jag har lite abstinens efter att ha varit tyst en hela dag:)
Vi hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting