Tävlingar

Tävla med Lyko:)

I samarbete med Lyko

Innehåller reklamlänkar för Lyko

.

Det var väldigt länge sen vi hade en tävling, eller hur? Och så kan man inte ha det:) Därför ska vi ha en superhärlig en nu, och utan konstigheter.

I samarbete med Lyko kan ni nu vinna en sån här box:)

Jag är helt såld på schampot och balsamet, det doftade helt makalöst gott när jag öppnade boxen. Märket är ett som mina barn mer relaterar till Brun utan sol, som tydligen var väldigt bra. Jag kan säga att de här två var grymma, och dryga som sjutton, vilket jag gillar extra mycket.

Sen är det en härlig Facecream med Aloe vera, denna underbara planta som är så himla bra. Den lilla handspriten passar perfekt i handväskan och sen en styling/värmespray. Suverän!

.

Lyko kommer med sådana här boxar lite nu och då, det gäller att hålla utkik om man är sugen, för det är först till kvarn som gäller.( ingen prenumeration) De är framtagna för att ge inspiration, och för att ge oss som kunder möjlighet att upptäcka och testa nya produkter. Vare Lykobox innehåller handplockade urval av varumärken och produkter. Allt för att ge dig guldkant på din skönhetsrutin. Alla vet ju att jag älskar sånt här:)

 

Och nu kan ni VINNA en alldeles egen Lykobox, och det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar och motivera varför just du bör vinna:) Du måste ange din e-post eftersom det är så du blir kontaktad om/när du vinner:)

Och inte nog med det, här sparas inte på krutet, ni får även 100kr rabatt om ni handlar för minst 700kr med koden carola100  på  Lyko

Koden är enbart giltig under 48 timmar, 28-29/3-18 så skynda på att hitta lite härliga produkter:)

Och såklart, stort lycka till i tävlingen !

Jag håller tummarna för er allihopa:) In och tävla nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Maj-Lis Lange

  Mitt långa hår och vintertrötta hud är i stort behov av härliga produkter. Som ensamstående mamma unnar man sej aldrig något för sej själv.

 2. Carolina Ljung

  Vilken påskpresent till mig själv?Prova lite nytt är alltid kul,och som du vet,med ett gäng ungar(7st)som gärna oxå provar så gäller det att vara snabb! Eller gömm det illa kvickt?
  Hoppas på tur?

 3. Stampan

  Vet inte riktigt vad min motivering är … utan önskar bara GLAD PÅSK till din helt underbara familj
  Påsk kramar

 4. Magdalena Svensson

  Läser din blogg så gott som dagligen och är imponerad. Är också själv fast med bara 2 barn och i år är det inte min tur att ha barnen på påsk. Hjärtat går sönder en smula varje gång. Barnen får sina ägg imorgon men jag som blir ensam på påsk muntras gärna upp med en liten vinst. Håller tummarna ÄGGSTRA 😉 mycket

 5. Malin

  Jag är handikappad och kroniskt sjuk och vintern är inte den bästa årstiden för nån del av min kropp, mer än min själ.
  Tycker vintern är mysig 🙂
  Men nu när det snart är vår och sommar behöver kroppen lite hjälp och så för att vakna till liv och bli sitt bästa jag.
  Så det vore inte dumt att få lite hjälp på vägen av dessa härliga produkter.
  Ibland räcker det med små saker för att starta upp redan mot ett bättre mående och att slippa möta ett vrak i spegeln 😉

 6. Ellen

  Jag vill vinna detta kit som för mig skulle bli en riktigt hit , för jag är ju en underbar tjej som inte ätit godis på flera dar , så nu hoppas jag Carola är rar och låter mig få en gåva i påskägget i år . Nu hoppas jag Lyko också förstår att jag förtjänar denna vinst i år 🙂

 7. Samantha Claesson

  Då jag har långt, tjockt och tovigt hår jag nästan slutat att kamma, skulle behöva fräscha upp det med det samma! Slippa bad hair days och hur jag alltid ser ner på mig själv och tycker att håret är fult, när det spretar åt alla håll och har toner av gröngult! Håret som blir yvigt när jag kammar det och haft lockar, så att jag olika frisyrer rockar. Mitt problem idag är klart mitt babyhår som spretar åt alla håll, över det har jag ingen som helst koll. Bildar en tuppkam när jag sätter upp en tofs, dock är jag inget proffs… Men med hårprodukter anpassade för mitt hår hade allt löst sig på ett kick, om jag denna lykobox fick! Styla håret snyggt och rocka hatten, slippa att som nödlösning blöta ner håret med vatten… Min mail är: samantha.claesson@icloud.com

 8. Mia från Skåne

  Snälla söta rara, Carola! Jag kan väl få vinna?! Älskar Lyko. Beställer allt mitt smink o schampo från deras sida

 9. Emma

  Min mamma älskar skönhetsgrejer. Hon är världens finaste bästa mamma men har haft det tufft. Hon har blivit mobbad på sin arbetsplats, fått hjärtsvikt och en hjärtkapacitet som inte är bra. Nu efter många strider med fack chefer och försäkringskassan får hon äntligen upprättelse och får gå i pension i förtid. Hon har alltid unnat oss det bästa och hennes egna skönhetsrutiner kommit i skymundan.

 10. Julia

  Maj 2017 blev jag inlagd på en sluten psykiatriskavdelning. Pga depression och ångest blev jag kvar där till februari i år. Efter månader av dåligt mående har jag nu börjat ta hand om mig själv igen och unnar mig själv saker för att må bättre. Som sjukskriven blir jag lite begränsad så denna box hade varit perfekt.

 11. Tina

  En ”Tack för att du finns” gåva till min yngsta dotter,
  som varit sååå stark under en mkt lång period, och
  nu funnit ro, och styrkan tillbaka…Älskar dej F!

 12. Cecilia

  Skulle vara så kul att vinna å lyfta upp dagen efter 4 veckor på sjukhus och tillslut en stor bukoperation. Nu hoppas jag på att slippa smärtan snart å våga börja äta igen

 13. Rebecka Örnelind

  I tisdags opererades jag i min menisk i mitt knä. Som vanlig rutin innan operation så va förberedelsen att duscha flera gånger i Descutan. Bra för att få bort smuts och bakterier men mindre roligt för hyn och håret. Denna box med härliga produkter tror jag kan hjälpa mig att få ordning på hyn och få bort det svintoliknande håret. Hoppas på tur, håller alla tummar och tår jag bara kan.
  Glad påsk!??

 14. Åsa Sund

  En familj som har tjockt och mycket hår skulle det vara kul att få testa detta,god doft är alltid ett plus

 15. Cissi J

  Hej
  Skulle va kul att vinna produkter till håret. Tycker det är svårt att hitta bra produkter. Har inte testat dessa så det skulle va spännande. Håret är viktigt o det mår bra.
  Glad Påsk
  Kram Cissi

 16. Malin öhberg

  Inget att jämföra med dig men jag är en 2 barns mamma med gård och mark på 4 Ha att sköta med min sambo, 3 får och höns. Renoverar övervåningen i princip själv då jag är målare i yrket. Måste jag nämna att jag går till frisören 1 gång/år och väldigt sällan har tid eller prioriterar mig själv. Denna box hade varit en lyx ❤

 17. Linnea

  Hej! Jag vill vinna då jag pendlar uppsala – Stockholm varje dag (känns som jag bor på tåget) då mitt yrke knappt finns i Uppsala. Skulle behöva denna för att pigga upp mig själv en (för) tidig morgon hemma i duschen ?

 18. Camilla

  Åh-vad jag skulle bli glad om jag vann! Unnar mig sällan/aldrig vardagslyx-pengar läggs alltid på barn och familj. Och den prioriteringen gör jag med glädje! Men visst skulle det kännas härligt att få lite egna lyxiga produkter någon gång! Glad påsk! Kram

 19. Anna

  Det vore verkligen en dröm att få vinna dessa fina produkter! 🙂 . Turen brukar inte ligga på min sida när det kommer till tävlingar, men jag kan behöva lite uppmuntran, och hoppas på det bästa! ?

 20. Teresa

  Hej
  Jag borde vinna för jag har det ungefär som du och både du och jag gör det fantastiskt jävla bra !
  Altså klarar att ta ansvaret för våra ungar

 21. Johanna

  Hej ja jag vill vinna så klart vore roligt att testa schampo och balsam
  Då jag har brun utan sol
  I den serien och det bra . Motiveringen ! Har ingen snnanmen behöver en uppmuntran jobbar natt inom vården hels påsk helgen och vet att det kommer bli en tuff helg .

 22. Cecilia

  Åh jag vill vinna och ge till min dotter som har det lite kämpigt med kompisarna. Tonårstjejer kan vara så knepiga :/ Hon behöver lite uppmuntran och snart är det årsdagen för när hon fick beskedet att hon har diabetes typ 1, ja och sen fyller hon 14 år i maj. Som sporttjej tvättas det mycket hår och det går åt shitloads av schampon och dyl hemma 😉 Iallafall Hon är helt klart värd en fin present 🙂

 23. Therese

  Hej! Sedan dottern föddes för snart ett år sedan så har jag inte mycket till lyx och piff för mig alls! Känner mig färglös och tråkig, samt trött och sliten av den vanliga vinterdeppen.. Med våren i antågande och förhoppningsvis detta i vinst skulle det väl bara kunna kännas bättre 🙂

 24. Malin

  Vore kul att vinna nya produkter för att se om jag kan få ordning på mitt hår. Att tvätta håret med detta schampo kanske gör att jag fångar en ny kille till mitt liv (är i samma sits som du).

 25. Prisonbeauty - En DIY skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter

  Jag har ingen bra motivering mer än att jag nog tycker att jag förtjänar det. Jag lever på existensminimum och kan inte unna mig så jäkla mycket. För ett årsen var jag i tungt missbruk, bodde med en snubbe som både fysiskt och psykiskt misshandlande mig, ägde knappt en kartong med egna grejor, hade dålig kontant med familj & vänner och hade varit ute ur fängelset ett år.

  Idag är jag drogfri sen 9 månader, singel och bor själv för första gången på 10år i en lägenhet jag verkligen trivs i och har fått mysig trots att jag levt på bidrag. Jag har precis börjat arbetsträna 25%, har bästa kontakten med mamma + bästa vänner och bloggar nu om min resa för att kunna hjälpa andra genom min historia (kunde ses i Agenda i söndags).

  Är det drygt att tycka sig förtjäna lite skönhetslyx? Äh, jag förtjänar det fan i mig!

 26. Anna Carlzon

  Hej! Tack för en bra blogg, vilken förebild du är!
  Det skulle kännas så bra att vinna den här boxen. Jag mår så fruktansvärt dåligt inombords och skulle behöva skämmas bort lite utanför det jobbiga som river i själen. Tack igen!
  Kram

 27. Sandra

  Hej! Ligger här på min soffa, skitdepp! Pms och fick reda på min nya lön som man bara kan typ skratta åt! Skulle behöva något som piggar upp mig.

 28. Helena i Uppsala

  Jag har råkat få svinkoppor på kinden! Otäckt! Jag behöver behandla med något från apoteket först men skulle ju Lykos grejer sitta fint!

 29. Caroline

  Jag vill gärna vinna! Vinsten skulle jag ge till en kollega som betyder mycket för mig. Jag började på nytt jobb i höstas och trivs mycket bra. Min kollega är en mycket stor anledning till det. Hon är klok och kunnig, reflekterande och inspirerande. Hon fick tidigare i år den värsta influensa du kan tänka dig. Följt av lunginflammation och urinvägsinfektion. Och förkylningar på det. Hon blir liksom aldrig riktigt frisk. Nu har hon svullna halskörtlar och feber. Hennes immunförsvar är verkligen nedsatt. Vi skojade idag om att det bara är kräksjukan kvar snart. Hur som helst, hon behöver muntras upp! Hon är less på att vara sjuk och jag saknar henne på jobbet. Ett paket med fina produkter skulle hjälpa till att pigga upp en trött och sliten vän. Åtminstone på utsidan ?

 30. Camilla

  Hej! Jag skulle vilja vinna detta kit till min underbara och starka dotter. Hon älskar den serien och skulle vara så värd den då hon kämpar med sin psykiska ohälsa <3

 31. Sandra

  Åh vad jag skulle vilja vinna detta. skulle ge boxen till min 15 åriga dotter som har det enormt tufft just nu. skulle göra henne så glad. glad dotter, glad mamma, ja det är verkligen min önskan att detta få vinna.

 32. Helena Hedengren

  Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna och få prova på ett nytt schampo o balsam, mitt hår är trött o vintrigtkrispigt så jag hoppas hoppas hoppas, kommer även att dela med mig till min dotter. Tack för en härlig blogg. Kramisar o Glad Påsk, Helena

 33. Lotta

  Jag vill absolut vinna boxen. Jag har använt ett schampo som jag tycker har varit bra men nu finns inte det längre och jag har inte alls vetat vilken sort jag ska börja använda. Så det vore ju toppen att få prova och se om det är just denna som kommer att bli min fortsatta favorit.

 34. Elisabeth

  Jag vill vinna en lykobox skulle behöva lite uppmuntran efter att först skadat lillfingret som jag ska ha i en skena i många veckor och sen fick en jätteförkylning på det

 35. Karin

  Jag vill vara med och tävla.
  Anledning att just jag vill vinna är flera, dels har jag använt Oriflames produkter i hela mitt vuxna liv, så det skulle vara jättekul att prova en annan dagkräm.
  Så vill jag också vinna för mitt hår är katastrof…
  Har tappat så mycke hår de senaste 4 åren, vet ej varför.
  Kanske ett bra vårdande schampo och balsam kan pigga upp mitt hår.
  Håller tummarna och hoppas.
  Kram från mig

 36. Åsa Rosencrantz

  Mitt hår behöver verkligen all tlc det kan få efter en lång och kall vinter som gör håret helt hopplöst… Lite lyx och guldkant skulle verkligen pigga upp efter en tuff vinter 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing