Doris

Doris – en härmapa:)

Igår gjorde Patricia sina första gelénaglar:) Hon är perfektionist och det tog massor av timmar.

Hon går ju en nagel-utbildning och på sin första uppgift fick hon B:)

I alla fall, hon satt och filade och grejade och pillade och allt vad man nu gör i fem timmar, de kan ha tagit en paus, men jag antar att det var inte så länge.

Sen var hon slut som artist och kom och klagade på ryggont. Jag rekommenderar alltid att man lägger sig på golvet med fötterna upp mot en vägg, rumpan så när man kan komma. Det är min första åtgärd och det är märkligt hur mycket som släpper då.

Alltså lade hon sig på golvet. Direkt kom Doris och lade sig likadant. Magen upp i vädret. Helst ska hon slicka en i ansiktet också, men där går gränsen.

Nästa steg är att krypa ihop och gunga lite, då får ryggen en liten massage mot golvet. Och så sträcker man ut armarna åt var sitt håll och lägger benen åt ena sidan. Sen andra.

Doris gjorde likadant;)Så här låg de sen en lång stund. Den ena med ont i ryggen, den andra för att hon såg sin chans till lite extra magkli och gos:)

Sen fick Patricia vända på sig och göra lite stretchövningar i magläge, och då ledsnade Doris och drog iväg.

Hon är rolig den här jycken.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting