Shopping

Extra rabatt bara för er:)

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Jotex

.

Just nu har Jotex 20% rabatt på alla gardiner och tillbehör.

Bara för Er så kommer här dessutom ett påslag med 10% 🙂 så totalt får ni alltså 30% rabatt. Men hur bra är det då! Superbra tycker jag:)

Jag har ytterst få gardiner inser jag när jag tittar mig omkring. Eller alltså jag har ju i de flesta rummen, förutom köket och tjejernas rum, men jag har typ ett par per ställe. Vad det beror på? Tja, jag vet inte, mest att jag fick slänga det mesta när vi hade översvämning och sen inte riktigt hunnit uppdatera mig. Men det kanske är dags nu? Bra rabatt äger ju:)

Jag blev lite sur att jag precis fått hem ett par mörkläggande längder, när jag hittade den här. En mörkläggande hissgardin hade passat PERFEKT inne hos tjejerna. Typiskt. Jag får se, funkar det inte med dem jag redan köpt så skickar jag tillbaka och tar de här:) Fina va?

Sen är jag väldigt sugen på de här rosa gardinerna till vardagsrummet till sommaren. Jag gillar knytbandslängder, det är förlåtande när man kan reglera längden lite. Finns i flera fina färger, och var billiga, kanske ska ta nån mer kul färg?

Här kanske ni tycker att jag är helt galen..:)

Okey, jag  vet att det inte är jul längre, men det blir ju varje år:) Jag kan inte låta bli att älska den här!

Det är en väggbonad, och man kan sätta en ljusslinga i den så blir den ju nästan som en riktig julgran:) Så fin ju!

Jotex har just nu tänkt lite extra på oss som kanske inte är naturbegåvningar på hur det här med gardiner kan lyfta hela hemmet;) och skapat en omfattande guide. Där kan man lära sig vad man ska tänka på kring gardinval och upphängningar och sånt där:)

Ni hittar gardinguiden här 🙂

 

Okey så hur var det nu då?

Jo så här. Jotex har 20% på gardiner med tillbehör, och för er så tillkommer 10%.

Totalt kan ni spara 30% alltså. 🙂

Ange Koden: CURTAINS30

Den är giltig 28mars – 1 april ( inget aprilskämt;) )

Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund.

 

Så funderar ni på nya gardiner så kan det vara läge att kolla in där nu:)

Jotex

Kommentarer

  1. Johanna

    Såg dom rosa knytbandslängderna.. Vill bara flika in ? att jag köpte dom i vitt, lila och blått, tunna, enkla, diskreta visst. MEN dom suger åt sig damm. Bättre än dammsugaren. Bara efter nån vecka satt små tussar med damm högst upp. Och längs hela längden kunde man efter en månad se att det låg som ett ytskickt av damm. Alla färger intog en grå nyans. Hade kunnat ha dom som julgardin eller liknande som är en kortare tillfällig period. För billig päng, tvättat och hängt upp nån vecka nästa år. Dessutom behövde vår och sommarsolen inte lysa länge innan dom blev solblekta. Så jag skulle säga. Inget fel på dom, men ett praktexempel på man får vad man betalar för. Därimot är jotex GUSTAVIA längder helt toppen. Älskar dom och färgerna är så fina. Bra tåligt tyg och inga dammdamlare. Dyrare dock men håller sig fina läääänge. ☺? Glad påsk till dig och familjen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting