HusvagnenShopping

Snart husvagnsdags!!

Innehåller reklam och reklamlänkar för Jotex

Det är april nu ju!

Och i slutet av april får man köra in sin husvagn på Norbergs camping:) Whihooo!

Jag kommer inte att köra ut den förrän i maj, men nu kan man börja planera för säsongen och det är minst lika härligt som att vara där. Nej, det är det inte såklart, men det är himla kul;)

Det bästa är att nästan allt står kvar där i ett förråd, så vi behöver ”bara” köra dit vagnen, slå upp tältet och sen hämta alla sakerna och ställa dem på plats. Inreda kallas det visst;)

Och just ja, eventuellt måste jag köpa ett nytt kylskåp, det beror lite på om det fortfarande luktar mögel om det som står här hemma. I så fall köper jag det i krokarna däruppe.

Men idag satt jag och drömde lite.

Min vagn är ju gammal som gatan, för att vara en husvagn, den är sen 1973:) och lite småskabbig, men så älskad. Jag pimpar med det jag kan i stället. I förtältet har jag trägolv som sticks så där behöver jag nya mattor. Fler mattor, både utanför under bordet och inne.

Jag skulle vilja ha den här mattan under bordet inne.

 

Då kan jag ha den här duken på bordet ute:)

Jag funderade förra sommaren på ett parasoll, men let´s face it – vädret sög, så den sol som visade sig sög man i sig med hull och hår. Jag har ett stort hemma, men har alltid velat ha ett sånt här, som liksom hänger . Är de bra?

Kanske för stort? Men jag tänker mer på om de ramlar omkull när det blåser? Jag är ju inte där hela tiden, så grejorna bör helst stå kvar där man lämnar dem;)

Och en sån här skulle ungarna älska. Men säkert slåss om:)

I kategorin Vill Ha hamnar det här uteköket med vask, då slipper man gå och diska:)

Dock hyfsat utanför min budget..

 

Några sittkuddar ryms nog där i åtminstone:)

 

 

 

Och jag skulle verkligen verkligen VILJA ha en kristallkrona i förtältet men det funkar inte med takhöjden direkt;)

Men den är för utomhusbruk så det vore fränt. I min skruttibangbang liksom;)

Alltså jag måste nästan kolla om det är möjligt:D

Allt är från Jotex som har 20% på alla mattor den här veckan, så jag kanske ska börja med den:)

 

Kommentarer

  1. Ia

    Va härligt att ni ska va i Norberg ,, litet o lugnt ställe , själv bor jag i Fagersta .. så är jag hemma är du välkommen på kaffe ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing