Okategoriserade

The Incredible face mask – Maybeauty:)

Innehåller reklam för Maybeauty

Nu kikar solen fram, våren närmar sig, det droppar från taken, fåglarna kvittrar sig hesa..och så vidare:)

Det är VÅR!!

Och med våren kommer ljuset, och man ser plötsligt att man ser ut som en spöke;) Hehe. Och då vill man ju göra något åt det. Jag har sparat en Incredible Face mask från Maybeauty just för det här ögonblicket, för jag vet att det kommer. Det är liksom samma varje år. Och eftersom jag vill göra saker nu direkt och inte har lust att vänta så kändes det så himla bra när jag rotade fram den ur gömmorna:)

Jag tror att ni vet hur den funkar vid det här laget?

Den här masken tar bort pormaskar och det oljiga i fet hud, minskar orenheter och tar bort döda hudceller. Den är grymt bra:)

Den innehåller naturlig djuphavslera och är dermatologiskt testad, och INTE testad på djur.

Jag brukar applicera den med penseln.

Det går lika bra med fingrarna, men jag tycker det känns mysigare med pensel, lite som att måla. Man tar på den där man tycker att det behövs, men undvik för sjutton håriga partier, för det känns när man drar bort den. Masken är ganska tjock, lite som lera och sval och skön när man applicerar.

Sen sätter man sig bekvämt tillrätta, eller lägger sig i soffan och softar en 30-45 minuter. När det gått ett tag och masken stelnat så är det jättekul att grimasera så mycket man bara kan, för det känns så himla gott i huden då:) Det drar och sticker liksom. Man riktigt känner hur smutsen följer med ut vid varje mimikrörelse.

När tiden gått så drar man bara av den. Det gör lite ont, men jag tycker det mer är skräckblandad förtjusning.

Okey, jag kanske förskönade det hela lite. Egentligen ser jag ut såhär när den dras av:) men det är inte så influencerchic´t;)

Det gör ont, men är skönt:)

Så mycket smuts man har i nyllet! Och det är ju förutom ens egna döda hudceller, även luftföroreningar och damm och… tja – skit.

Jag försöker alltid få av masken i ett stycke:) Ja, jag är lite knäpp, men det är lite samma som att skala ett äpple med bara en enda lång remsa. Nu har jag gjort den här ofta så det är inte så mycket jox som syns, men första gångerna – holy smoke, massa små pormask-maskar överallt…uäck.

När den är borta så sköljer man ansiktet i varmt vatten, tvättar bort de små rester som i alla fall jag ofta får i hårfästet, eftersom jag kladdar lite med de där fjunstråna från håret, och sen är man len och fin som en babyrumpa:)

Känslan är Renhet. In på bara skinnet:) Och ja, lite röd efter att precis ha dragit av den:)

Ange koden carolafacemask för att få 30% på The Incredible Face Mask, eller klicka HÄR För att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på 😉

Jag som måste dela de här med mina ungar, blev extra lycklig när jag noterade att de har storpack 😀

Perfekt!

Dessutom så sitter ju den kommande solbrännan ännu lite bättre efter att man fått bort allt skräp i huden:)

Kommentarer

  1. M

    Du vet att just den där typen av mask gett svåra brännskador va?
    Jag använde EN gång men efter att ha läst om tjejen som blev helt förstörd i ansiktet så slängde jag resterande
    Men, var och en gör som de vill och effektiv är den.
    Men ont som f-n att dra av

  2. AnnKatrin

    Tack för tipset. Idag ska jag hämta mitt första köp från ett annat av dina tipsinlägg: matsmart ???.Spännande nanting’som vi säg’ i Norrland ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting