Resa

Dag två och nu strålar solen :D

I morse vaknade jag av att syrran psssssst áde från sin säng.

”Carola!”

Mmm ja va, öh? Jag var svintrött, hade sovit riktigt uselt och trodde att hon menade att klockan var 8.50 som var vår upp-och-hoppa-tid. Jag vet att hon är en snoozare av rang och muttrade bara till henne och somnade om. Själv ställer jag klockan på den tid jag ska vakna och gå upp;) För att en sekund senare notera att hennes telefon pep. Tänkte att det var snooze nummer ett och fattade knappt att hon pratade. Men det gjorde hon. Och sen väste hon.

”Öh, Carola! Sjukanmäl Novalie!”

Okey. det var mamma alltså. Jag muttrade och somnade om, sov en och en halv timme till på aga för jag väntade hela tiden på snooze nummer två;) Inte förrän klockan ringde 8.50 fattade jag att det varit hennes mobil som ringde och inte larmet. Bra jobbat där. Men jag var så trött.

Dagen idag bad rejält om ursäkt för gårdagen, med en strålande sol från klarblå himmel som oförtrutet lyste hela dagen. Helt jäkla underbart. Från vårt fönster.

 

PÅ instagram, carolawetterholm, finns film på hur extremt snabba vi är på att klä på oss alla lager och pjäxor och sånt:) In och kolla för det är så kul, tycker jag då som kollat på filmen säkert femton gånger;)

Hyfsat skillnad från igår! Nu upptäckte vi backar åt alla håll och kanter ju:)

Som tex att Tandådalen låg ett stenkast bort, det såg vi inte alls igår, det var totalt kompakt åt det hållet. Med.

Vi har åkt i Hundfjället betat av de flesta backarna, och sen efter en fikapaus mitt på dagen tog vi anslutningsliften till Tandådalen. Wow vad coolt att man kan åka i mellan så enkelt:)

Ja, solen tog! Trots spf 50 i nyllet så var vi båda aningen rödmosiga sen. Svårt att undvika liksom.

Transportliften till Tandådalen var värsta servicen ju och sen åkte vi resten av dagen där, och det var fina backar, och nästan folktomt.

Roliga svarta backar.:)

Det finns en backe som heter Väggen. Svart. Superbrant. Anses tydligen som något av ett mandomsprov 🙂

Har vi åkt den? Inte än.

Ser rätt mesig ut på bild men den är redigt tvärbrant. Vi lurar på om vi ska köra den, men det är ju mer för att ha gjort den, det ser inte så kul ut.

Vi tar oss ner, det är liksom inga problem, men för att det ska vara kul så krävs liksom lite mer än bara brant.

 

Nu ska vi kolla på Biggest loser, sen Hawaii 5-O, och sen…sen är det sovdags!!

Dagen idag var så himla mycket bättre på alla sätt och vis än gårdagen. Jag tillhör kategorin som inte alls gått på det där med ”Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.”

För det är alltid mycket roligare med finväder. Allt är roligare då. Allt:)

Inte ens de bästa kläderna i världen kan göra skidåkning i storm kul. Så är det bara.

Men vill man låtsas så go ahead.:)

Själv väntar jag helt in finvädret.

Nu börjar syrran se lite sur ut;) bäst att slå på Biggest!

Vi hörs snart igen:)

 

Kommentarer

  1. Sanna

    Hej! Och sorry… inte de vackraste vinterlandskap bildern i världen kan få mig att längta till snö och fjällen. Nu vill jag ha vår, sol och värme. ?☀️??☀️

  2. Kalla

    Väggen är inte så farlig, åkt den sen jag var liten. Det jobbigaste är dårar som inte kan åka som kommer bakifrån så håll utkik haha

  3. P

    Våran nu snart 13-åring åkte den för kanske fyra år sen och tyckte inte alls den var nå läskig! (Men då tävlar hon i slalom sex sex-års åldern också!
    Jag skulle aldrig våga åka den, men då är jag ganska dålig också!
    Men är ni hyfsat bra så tycker jag ni ska prova ???

  4. Camilla

    Vad kul att ni är i fjällen och har det bra.
    Din portal lämnar en del i övrigt att önska det är så mycket reklam som poppar upp,ska det vara så?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Så här är det på alla portaler.
      Reklam idag ser ut så här, det är bara att vänja sig. Jag är ändå superhappy över att det Inte är som hos Mirka när de gjort om, reklam mitt i texten. Ser förfärligt ut. Hos mig försvinner den och är borta. Mkt bättre:) Det är ju en balansgång.
      Reklamen ska synas ordentligt men inte störa läsningen. Jag tycker min sida är helt ok eftersom den ju försvinner, den syns ändå bara knappt en sekund om ens det. Reklam är oundvikligt och ni kanske kan se på det som i vilken tidning som helst? Eller var ni än läser på nätet. Reklamen är vad som finansierar allt ni inte ser, all teknik och alla anställda som sköter portalen.
      Jag kan bara hoppas att det jag skriver är good enough så ni har överseende med reklamen:)

          1. Ida

            Reklamen försvinner, men det tar definitivt längre tid än nån sekund som du säger det ska ta. Galet irriterande, tycker faktiskt det är bättre med reklam mitt i inläggen som Mirka mfl har.

          2. Profilbild
            familjenannorlunda

            Jag kan ju bara svara för mig, och familjen men för oss tar det max, MAX en sekund. Och det går ju att klicka ner om man inte vill vänta.
            Men som sagt, jag har inget med det att göra, jag kan inte styra. Och jag fattar att alla är olika i hur man tycker men jag är superhappy över att ha det så här, mot reklam mitt i 🙂 det tycker jag är vansinnigt störande. Men allt är relativt:) Finns få saker jag stör mig mindre på än reklam om jag gillar innehåller förövrigt 🙂

  5. Weronica

    Åkte förbi där på väg från Stöten för 2veckor sen, såg någon åka väggen…eller personen trillade däruppe och åkte på rumpan eller nåt hela vägen ner….??Väggen kommer jag aldrig åka….?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting