Vardag

Min coola kille:)

Jag träffade en kille i Sälen.

En såndär man bara klickar med direkt och känner sig som soulmates med på en gång. Egentligen är han inte alls min typ, det är mer skägg än hår men han hade ändå DET.

Så svårt att förklara.

Men, låt mig få presentera Erik:)

Han satt och snackade korv, Korv-Erik.

Utanför en av värmestugorna, och jag kan meddela att det var inte lätt att komma vare sig upp, eller ner från den här positionen:)

Synd att han liksom var fast här i Sälen, det hade ju kunnat bli nåt bra;)

Hehe;)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing