Shopping

Rabatt i stora lass:)

Innehåller reklamlänkar för Matsmart, Arken zoo, Apoteket, Kökets box, Lindex, Cellbes

Jag samarbetar ju med olika företag och ibland så kommer det en väldig massa härliga erbjudanden på en och samma gång:)

I stället för att ge er flera inlägg, ett för varje erbjudande som jag fått möjligheten att dela med er, så kommer här ett samlingsinlägg:) Det gäller tom 15/4 så det är snabba ryck.

Det är bara att välja och vraka och shoppa loss!

Matsmart
10% rabatt vid köp över 400 kr hos Matsmart med koden SUPERWEEKSE  t.o.m 15/4.

Ni vet vad Matsmart är nu, och jag kommer fortsätta att puffa och puffa för dem, och jag hoppas jag kan få möjlighet även framöver att dela med mig av rabattkoder, för det här är så jäkla bra! Vår planet är så överbelastad och vi måste hjälpas åt NU för att den ska finnas kvar framöver. Att handla varor som har kort datum eller till och med utgånget datum men där varan är felfri, det är ett av de simplaste, enklaste sätten att bidra till att minska matsvinnet och därigenom spara vår miljö:)

Jag älskar på allvar Matsmart.

Mina barn älskade mig extremt mycket när de fick nos på de här.

Sparar 64 kr:) Jag brukar köpa massor av tuggummin med, och såklart riktig mat:) Vi äter massor av flingor och musli och bara på att sluta handla det i vanlig butik så tjänar jag shitloads. Har tex köpt massor av Frostflingor för fem kronor paketet, normalpris är väl runt 30kr?

Arken Zoo
20% rabatt på valfri vara i webbshopen hos Arken Zoo med koden rabatt20online t.o.m 15/4.

Jag köpte ju en variant av Fur-minator, som var grym, men vill man ha den äkta varan så är det ju fint med 20% off. Den räddade seriöst förståndet på Patricia, som höll på att få psykbryt av allt hundhår:)

De har dessutom fet rea, så att bara kolla in kan  ju vara en idé.

Arken Zoo alltså:)

Apoteket
20% rabatt när du handlar över 300kr hos Apoteket med koden SW18 tom 15/4.

Apoteket kräver ju ingen närmare presentation 🙂 Det gäller inte receptbelagda artiklar såklart, men varför inte passa på att bunkra tandborstar? Jag använder enbart deras, bra, billiga och mjuka. Både jag och kidsen såklart. Sen är det snart dags, typ igår, att köpa fästingmedel till djuren…bah…:(

Och solkräm, hudkräm och smink:) För mig är Apoteket kvalité och noggrannhet.

Kökets Box
 50% på din första box hos Kökets Box med koden SUPERWEEK50 tom 15/4.

Ja, halva priset är liksom nästan gratis! Ordinarie pris är 129kr /box, och värdet är alltid minst 190kr. Det är så fina och roliga saker i de här boxarna:) Jag har hittat massor av nya saker.

Dessutom kan jag även tipsa om att man kan köpa 3 för 2:)

Just det erbjudandet gäller till sista april. Ja, eller 30/4 för er som inte bor i Uppsala där det datumet skrivs med bokstäver;)

Jag har även gett bort sådana här boxar, och de har varit så himla uppskattade, ett litet tips till:) Det är ju student och fira-tider överlag framöver.

Lindex
15% rabatt på allt, även reavaror hos Lindex med koden superweek18 tom 15/4.

Inte heller Lindex behöver någon närmare presentation, men jag kan visa vad jag tänker shoppa:)

En sjömansdräkt:)

Jag ska bara kolla med Janelle först, det kan ju vara så att det är det fulaste de vet, men jag tycker det är så förbaskat gulligt på små, små bebisar ♥

För övrigt så tycker jag Lindex bebiskläder är superfina, och även barnkläderna, jag handlar mycket där till mina ungar. Just Holly & Whyte kollektionerna är mina favoriter i både barn och dam. Jag har massor, och har aldrig blivit besviken:) Shoppat det allra mesta på rea dessutom;)

Jamen det var väl det?

Nej just ja!

Cellbes har ju för sjutton 20% på utvalda vårjackor, och även på Herrmode.

Dessutom måste jag visa er den här klänningen som jag tycker var jättefin:) Bara 199kr.

Jag är ju nu inte den man ser i klänning så himla ofta, men jag tycker att det är så fint, och så är det ju hur skönt som helst:) Jag ska fasen bli bättre på klänning ! Cellbes har väldigt mycket att välja på som jag gillar, till finfina priser också.

Jomen nu kan ni kika in, välja och vraka och shoppa till lite roligare priser, under tiden så ska jag skriva ett annat inlägg som ni kan läsa sen:) Det är väl ett bra upplägg 😀

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing