ShoppingSkönhet

Glossigt:)

Innehåller reklamlänkar för Glossybox

 

Jag är i Växjö, det vet ni ju, men visste ni att man faktiskt kan tidsinställa sina inlägg så de kommer upp automatiskt? Jag kan alltså skriva dem och publicera nån helt annan gång, supersmidigt:)

Jag brukar oftast skriva och skicka iväg direkt, men det är en jäkla bra funktion. Ibland funkar den inte, men oftast.

Jag tänkte att jag kunde visa er månadens Glossybox:)

Ni som inte vill se, sluta läs nu. Ni andra – skåda och njut.

Glossymagasinet är fullproppat med massa bra tips, och jag som inte direkt är expert läser den noga, och lär mig alltid något nytt.

Denna gång fick jag jobba hårt för att få behålla borsten:) Corrinda var aspirant på den, men jag har ingen sån där solfjäderformad. Jag mutade med glosset och hon gick med på det:)

Det doftar helt ljuvligt. Och gav lite färg. Footmender är en såndär universalkräm för fötterna, som jag älskar, de brukar vara toppen tycker jag. Jag har inga problem med huden på mina fötter, det är bara mina jäkla hälar som gör ont, annars har jag fötter som en bebis:) Ja på allvar då. Jag har inga förhårdnader eller liktornar eller skit, inte heller svamp eller vårtor. Smörjer eller filar aldrig eftersom det inte behövs.Har aldrig haft och tänker hoppa över det tänkte jag:D I stället fick jag väl hälsmärtan då. Jaja. Man kan inte få allt;) Men alla i familjen är inte lika fotfräscha som jag, just saying;)

Sen må ju jag vara helt efter, men jag visste inte att Karl Lagerfelt gjorde smink … jag borde väl fattat eftersom väl alla stora modehus gör det, men … nope. Men den highlightern var väldigt fin:)

Jag älskar min Glossybox!

En gång i månaden ramlar den ner i brevlådan, eller så får jag hämta den på Ica, beror på brevbäraren för min låda är alltid lika stor;)

Den kostar 139kr och innehåller minst fem produkter.Man kan, om man vill, anpassa den så att man får saker som verkligen passar en själv, men det har inte jag gjort. Jag vill ha allt, inom allt:)

Dessutom så delar jag den ju med tjejerna så ibland löser det sig av sig självt vem som ska ha vad.

Vill du ha en egen Glossybox så hittar du den HÄR

Man kan alltid testa och se, jag är tokfast. Älskar den.

 

Nåväl, nu så är det nog om detta, jag sitter mest troligt och äter lunch nu, och ni med kanske?

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing