Shopping

Sammetsgardiner:)

Innehåller reklamlänkar för Jotex

.

Jag har fått höra av folk nära mig (läs mina barn) att jag måste skaffa oss sammetsgardiner. Okey, jag tycker om sammet så det kan vi väl. Nu har jag egentligen bara gardiner i vardagsrummet, eller snarare, det är bara där jag har längder. Övriga rum är det mer kappor. Patricia har längder på sitt rum, men killarna hänger och dinglar mer i dem än låter dem  vara i fred. Ja, om det hade varit så att jag hade satt upp deras gardinstång igen då, efter att jag renoverade deras rum för…tja, två år sen kanske?

Nu kör de cleant:D

Våra väggar är lättbetong, så det är inga problem att borra, det räcker egentligen att trycka in en skruvmejsel och snurra lite, så kan man plugga och skruva sen. Men, lättbetong är poröst och inget vidare bra, det händer att saker ramlar ner, och råkar man borra lite snett så är det liksom kört. Man får leva med att det är på sniskan, för det går inte att borra ens i närheten sen.

Nä, jag måste ju sätta upp deras gardiner! Jag har glömt det, skjutit upp det, glömt, glömt, skjutit upp och så vidare. Och så står sängen i vägen så jag måste flytta på den;) Så många saker som talar emot att det blir gjort…;)

Nu kommer de nog inte få sammetsgardiner, men jag ska leta reda på några till dem, så kommer jag känna mig mer manad att skruva lite.

Jag kollade på Jotex, och hittade ROSA sammetsgardiner.!

Åh jag måste ha dem!

Men även de grå var fina.

De finns i hela tjugo färger! Även buteljgrönt som är så tjusigt att jag smäller av, men jag vill ha lite ljusare färger. Men de är snygga!

Nu tror jag att jag inte ska ha dem i fönstren, utan jag har ett litet projekt på gång nere i vår hall/korridor:) Tjejerna har länge pratat om att de vill ha ett ställe där de kan fota sina outfits, eller bara ta selfies med en bakgrund som är helt neutral. Jag tänker mig att de här skulle kunna bli superfina som bakgrund? Och i så fall kommer de att hänga som draperi framför den tråkiga väggen, möjligen framför en dörr, lite beroende på var spegeln hamnar:)

Tror ni på det eller ska jag skrota idén redan nu?

Blir det skitfult så hamnar de i vardagsrummet, så det är ju ingen fara.

Just NU kom jag på en i mitt eget tycke väldigt rolig idé, nämligen att hänga upp dem på en rund stång så det blir som ett omklädningsrum:) Så coolt ju. Men kanske har jag ingen bra plats;)

 

Jag kikade på barngardiner nu också, lika bra liksom. Vad tycker ni om sådana här?

Rulla-upp-gardiner

Jag har flera, bland annat i mitt sovrum och ett mindre fönster i vardagsrummet, och jag tycker de är jättefina. De ovan fanns i fler färger.

Samtidigt så är jag ju lat, och om jag köper en fin rullgardin så kan den funka även som gardin, och jag behöver bara skruva upp två fästen, istf fyra;)

Den här randiga är ju snygg.

Killarna har inga persienner i sitt rum, så de behöver en rullgardin, det skulle även kunna funka med den jag gärna hade velat ha nere hos tjejerna, men då redan hunnit köpa andra.

Och fasen också!!

Nu när jag skulle leta reda på dem så hittade jag mörkläggningsgardin i tadaaa – sammet!

Åhhh, nu kanske det blir sammet där inne ändå, den här blå var ju perfekt:)

Eller samvetsgardiner som syrran sa när hon var liten. För jo, det var modernt en gång förut också:)

 

Jotex har förutom fina gardiner massa annat, kuddar, plädar, utemöbler, bestick – you name it. Förr, på papperstiden, så kunde jag sitta och bläddra i katalogen i evigheter, nu fastnar jag på hemsidan, Jotex har varit en favorit sen jag flyttade hemifrån. Jag har kopierat direkt från deras sidor till mitt egna hem, och det har alltid blivit bra:)

 

Nu har de även en Gardingudie , där man kan få om möjligt ännu mer inspiration, lära sig om trenderna just nu, få hur många tips som helst och de lovar att man ska känna sig som ett gardinproffs när man läst klart:)

Till och med jag, som ju inte direkt har det där ögat för saker och ting, kände att jag blev lite proffsigare;) Nä, kanske inte, men jag fick nyttiga tips, framför allt i hur man placerar och hänger upp gardiner. Kolla in, så fattar ni. Man tror man kan, men så får man det där lilla tipset som gör äpplet på moset:)

 

Jag har fått en kod till er:)

Men, det gäller bara idag, så vill ni ha något inom gardin och tillbehör så är det snabba ryck!

Med koden CURTAINGUIDE så får ni 20% på alla gardiner. HÄR hittar ni Jotex.

(Den kan inte kombineras med andra erbjudanden,rea eller rabatter. Endast en gång per kund)

 

Ha en fin dag, här skiner solen!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting