ShoppingTävlingar

Vinn en grill:)

Innehåller reklamlänkar för Matsmart

 

Jag får ju som kund hos Matsmart mail från dem om extra bra priser och erbjudanden och nu kom ett som inte kunde varit mer perfekt i tid. Ja, förutsatt att jag vinner då;) (Vilket jag aldrig gör iofs:) )

Men man kan ju verkligen inte vinna om man inte tävlar:)

I lördags strålade ju solen och ungarna skulle absolut grilla. Jag såg mer hur jobbigt det är att skrubba grillen ren från vintern och sådär, men de sa att de fixade det medan jag tränade. Okey då:)

De gjorde ett strålande jobb, bara det att grillen börjar sjunga på sista versen. Vi har en Weber, klotgrill, som vi nog haft i en femton år eller så. Jag trodde de var bättre än så;) men den har rostat i botten. Det där skjutgrejset som man kan putta ut askan med nerifrån har rostat fast. Helt omöjligt att få loss och det innebär att det inte kommer in luft som det ska från botten. Luft är ju bra att ha när man ska grilla, annars kvävs ju kolen.

Jag vill egentligen ha en ny kolgrill. Det är godast, men jag faller för att gasol är smidigare. Väldigt mycket smidigare och ungefär noll framförhållning behövs. Å andra sidan igen – jag tycker inte om gasol, det är läskigt. Men jag lutar åt en gasol. Så nu tänker jag prova lyckan i Matsmart tävling först:)

 

TÄVLING + 5% RABATT!

1:a pris: En Triton PTS 3.0 Pearl White-grill från Landmann till ett värde av 3 345 kronor.

2-11:e pris: 12-delar grillbestick från WMF till ett värde av 549 kronor.

Att tävla är enkelt:

 1. Lägg en order på Matsmart för minst 350 kr (exklusive frakt) senast söndag den 29 april 2018.
 2. Registrera rabattkoden MatsmartBBQ i kassan för att få 5% rabatt på hela ditt köp och för att vara med i tävlingen.
 3. Matsmart kommer att kontakta potentiella vinnare via telefon och ställa en kunskapsfråga. Rätt svar på frågan krävs och vinsten är din! Vid fel svar rings en ny potentiell vinnare. Whooo, spännande, men surt om man svarar fel;)

Ni hittar Matsmart HÄR där ni också kan läsa mer om tävlingen !

 

Vinnare utses vecka 18 och presenteras på Matsmarts Facebook-sida. Vinster levereras i maj 2018, senast vecka 20. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och beslut gällande vinnaren kan ej överklagas.

Max ett deltagande per person. Rabattkoden går ej att kombinera med andra rabattkoder. Matsmart-anställda och släktingar till dessa kan ej delta i tävlingen.

 

Ja, jag kommer såklart tävla eftersom jag ju ändå beställer ungefär en gång i veckan därifrån. Men eftersom jag faktiskt aldrig vinner, om det inte är vinst varje gång då;) så har jag inget större hopp. Det låter ju väldigt trist, men så är det, jag har inte turen på min sida i sånt här. Det sägs ju att antingen har man tur i spel eller i kärlek…så varför jag är singel är en gåta;)

 

Kommentarer

 1. Malin

  Har också alltid varit skeptisk till gasolgrill, för smakens skull. Men vi köpte ändå en förra året, och herregud så jag ångrar att vi inte gjort det tidigare! Supersmidigt, behövs som sagt noll framförhållning, och det man grillar blir supergott och bra, så lämpligt när man kan reglera temperaturen!
  Vissa säger att själva ”grillsmaken” inte blir densamma, men det måste vara antingen personer som aldrig smakat eller de som är avundsjuka på gasolgrillsägare 😉

  1. M

   Jag anser att det smakar bättre grillat med grillkol. Vare sig gasol eller el kan få till den karakteristiska grillsmaken. Så det är inte fråga om
   nån avundsjuka

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing