Shopping

Det blev ju varmt!

Innehåller reklamlänkar för Cellbes

.

Jag har letat efter mina sommarkläder i helgen. Jag har de flesta i kartonger i klädkammaren men så är det ett gäng som ligger och flyter i huset. Oftast det som man gillar mest, och har kvar längst på hösten. Jag visste att jag skulle till New York, eller Dubai under hösten och packade därför inte undan vissa saker.

Ja, jag vet, jag är slarvig, mina slalomkläder ligger fortfarande i väskan som står mitt i vardagsrummet…skjut mig;)

Men, jag har i katalogerna som kommer i brevlådan från Cellbes sett att de har så jäkla mycket fint nu. En del har jag köpt redan som den här toppen   Jag poserar så naturligt;)

Patricia sa att jag skulle hålla handen där så jag inte såg så tjock ut;) haha  Den finns även i  svart men eftersom jag försöker ta in både färg och mönster i min väldigt svarta garderob så tog jag en blå. Även jackan kommer från Cellbes men förra sommaren. Byxorna som inte syns är faktiskt därifrån de med, de hittar ni här och jag har sällan haft ett par så grymt sköna brallor som funkar till både vardag och fint. Törs jag ens erkänna att jag haft de mer eller mindre varje dag i över två månader;) Men de är super, på allvar, sitter inte åt, snyggt fall, smala vid fötterna så de inte fladdrar och detaljerna med fickorna gör att de är snygga. Känns som mjukisar, ser ut som snyggisar helt enkelt, kort sagt:)

Men nu blev det ju varmt ordentligt och Corrinda höll på att garva ihjäl sig åt de trekvartsbyxor jag drog på mig i helgen. De kommer från me&i så de var inte gratis (eller jo för det var en värdinnegåva) men de är röda…. röda byxor, där går min gräns. Jag har de som pyjamas, men igår fick de tjäna som byxor.

Jag villhöver fler klänningar, för det har jag ytterst få.

Jag gillar den här klänningen/tunikan

Finns i rött med.

Och den här som är nedsatt nu, bara 249kr 

Sen vet jag att många gillar den här varianten, jag med:) som är lite längre.

Den här färgen tycker jag är så himla mycket sommar ♥ Skorna är fina de med:)

Jag passar ju såklart på att handla nu när de har de här rabatterna:)

Handla för minst 400kr – 10% rabatt, kod 1018

Handla för minst 600kr – 15%rabatt, kod 1518

Handla för minst 800kr – 20% rabatt, kod 2018

Cellbes hittar ni HÄR

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting