Shopping

Kommer ni ihåg mina sammetsgardiner?

Innehåller reklamlänk för Jotex

 

Jag beställde ju två par sammetsgardiner från Jotex, och de ramlade in i brevlådan (på Ica) i expressfart. Holy smoke vad snabbt det går nu för tiden! Jag har inte hunnit med att titta på dem eftersom jag haft lite mycket på sista tiden. Paketet har legat i trappan och lockat:) Men precis nyss så öppnade jag det, och wooooow ♥

Nu gör INTE kameran de här rättvisa! Speciellt inte den rosa.

Den rosa är sådär puderlätt och helt helt ljuvlig, precis som jag hoppades:)

Måste visa er produktbilden, de ser ut så här i vettigt ljus. Även här hemma.

Jag har såklart inte hunnit sätta upp dem än, och nu börjar jag tveka lite också. Jag hade ju tänkt att ha dem nere i ”källaren” som ju inte är en källare utan en ljus och fin soutterängvåning. Men folk vet ofta inte vad det är, märkligt nog. Soutteräng innebär att bara ena delen av huset är under jord, den andra har stora fina fönster.  Men oavsett om det är ljust där nere så är jag inte där så ofta, och jag funderar nu på att sätta dem i vardagsrummet i stället. Men hinner inte idag, för jag får fikabesök snart. Men jag måste klura. Antingen göra en outfithörna där, vilket iofs vore kul, eller bara sätta upp dem uppe…där jag ser dem hela tiden.  ?

Oavsett så är de väldigt fina. Sammet skimrar ju lite, det är nog fel ord, men det blir olika stark färg beroende på hur ljuset faller. Levande kanske man kan kalla det?

De här gardinerna heter Sammie, finns i 16 olika färger, och de kallas för Multifunktionsgardin. Jag är, trots att jag inte är så bra på inredning, ändå hyfsat kunnig i en del saker. Som olika gardinupphängningar. Nä kanske inte hur man får det skitsnyggt med magic touch, men vad det finns för pryttlar. Alltså sitter jag inne på ett stort gäng av fingerkrokar som man kan använda för att få upp de här supersnyggt, med veck och grejor. Bara det att jag inte kommer ihåg om man behöver nån speciell gardinstång till det:)? Så nu måste jag googla, eller fråga mamma. Men, eftersom det även går att bara trä i en vanlig gardinstång, så kommer jag att använda det, enklast så:)

Jag satt och tittade även på frotté, för de har 30% på det nu:) Bäst att passa på. Mina handdukar av alla de slag slits väldigt hårt. Speciellt som barnen tycker att det är en engångsartikel. Har man duschat och torkat sig EN gång så kastar man det på golvet för tvätt. Lite som på hotell ni vet? Vill man spara miljön och använda sin handduk lite mer, så hänger man upp den, men vill man ha en ny lägger man den på golvet. Mina barn har inte bott på hotell speciellt ofta, vissa aldrig, så jag fattar inte hur de kunnat snappa upp detta;)

Men faktum kvarstår, jag tvättar handdukar lika ofta som vilket hotell som helst. Dessutom i 90 grader för att jag tycker det är husmorsaktigt:)

Nu börjar vissa se lite skruttiga ut. Jag kan inte ha enhetliga över lag, då skulle jag bli ruinerad, utan jag köper nya allt eftersom, och då i helt random färger och mönster, allt jag gillar helt enkelt:)

Här skiter vi i färgkoordinering och sånt jox.

Den här randiga gillar jag, just detta ett badlakan, men finns i alla varianter, även som duschmatta, det villhöver jag.

Men egentligen borde jag satsa på beige, eftersom det torkas av massa smink på dem, allt blir solkigt. Iofs är randigt bra det med, kamouflerar bra.

 

30% är perfekt, då passar snålmaja på 🙂

Jotex har även 20% på alla påslakan, så det har jag tittat lite på, även de har börjat gå i tusen bitar..

Sen är jag aningens osäker, men tror (nästan säker) att ni fortfarande får 20% på gardiner med koden  CURTAINGUIDE

Tyvärr vet jag inte riktigt hur länge, men rappa på om ni vill ha den:)

Nejmen se där, jag ser mitt fikasällskap genom fönstret! Dags att koka kaffe 🙂

Ha en fin Valborg, tänk på procenten och jag försöker hinna med ett inlägg till ikväll, har massor att berätta ju:)

 

 

Kommentarer

  1. Ekot

    Barn och ungdomar brukar köpa miljö-argument, de måste använda handduken flera gånger! Är de rädda att få någon annans använda? Våra har fått var sin färg/ nyans, då blev det lättare. Du kan lugnt köra i 60- grader, spar mycket el! Enstaka gånger 40 om lätt smutsat och bråttom.

    1. familjenannorlunda

      Jag kör 90 för att det är kul:) Känns som en gammal husmor. Nej de har absolut inga argument varför de bara gör det, orkar inte hänga upp eller nåt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing