Okategoriserade

Ny äkta man:)

Jag syrran och Patricia har varit i Globen ikväll och sett Bryan Adams. Det var amazing på alla sätt och vis. ❤️

Förutom att han är en grym musiker med en härlig röst, ni vet hur viktig rösten är:) så är han jävligt rolig också.

Jag har lagt lite filmer på instagram, följ gärna ❤️ ja mig då i främsta hand men sen får ni följa Bryan med såklart 😉

Efteråt så suckade Patricia och sa nåt jag tyckte lät som ”Gift dig med honom, mamma.” Tänkte att det var nog fel men Nope. ”Gift dig med honom, mamma”

Jamenvafan inte mig emot? Se bara till att få hit honom så ska jag se till att charma mig hela vägen till altaret, piece of cake.

Hemma väntade Corrinda och hon tyckte att jag kanske skulle ha en yngre man, så Imagine Dragonsångaren var hennes förslag. Jag har inget emot det heller om jag ska vara ärlig. Men jag börjar tvivla på döttrarnas avsikter… jag anar att de ser en easy way till att få lyssna på en man med cool röst och hans gitarr:) Och för sjutton, vem är jag att krångla ? ?

Jag är inte så kinkig, bara den nya äkta maken har en röst som får en knäsvag så är jag nöjd. Sen kan döttrarna bestämma 😉

Kanske faktiskt händer nåt på kärleksfronten då med ?

Nä. Jag bara skojar. Eller nä, jag har svårt att se mig själv säga Tack men nej tack till en cool rocksångare bara för att. Hit med dem bara. Line em up?

Äsch jag måste sova! Jag tyckte bara att det var kul så jag var tvungen att berätta direkt:)

Fan vad bra det här var!! Oväntat bra måste erkännas, jag är grymt imponerad:)

Hälsningar från future Mrs Adams.

Fast nu fick jag Familjen Addams i huvudet.. vem blir det då? Lurch?

Vill minnas att han hade cool röst iaf 😉

Jaja.

Sovdags!!! För länge sen;)

Natti natti ?

Kommentarer

    1. Magdalena (Maggan)

      ??????Du är dig lik, men man måste få va lite crasy?annars blir det så tråkigt här i livet.
      Hälsa alla å ha en trevlig valborg kram❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing