OkategoriseradeShopping

Maybeautys nya produkter – schampoo och balsam:)

I samarbete med Maybeauty

Jag har ju i flera års tid nu använt Maybeautys produkter, och jag är alltid supernöjd. De har haft olika ansiktsmasker och även en fotmask som är grym, samt min favorit håroljan.

Nu har de kompletterat med hårschampoo och balsam. Jag har testat det, såklart, och låt mig säga såhär – I  LOVE IT!

Moroccan Miracle schampo rengör håret grundligt på ett kännbart milt sätt, det återfuktar håret, ger näring lyster och glans. Arganoljan motverkar frizz och gör så håret känns friskt, superlent och fräscht.

Moroccan Miracle Balsam sen då, mjukgör och skyddar håret från vind,kyla, UV-strålning, friktion och de här tråkiga fria radikalerna. Även det innehåller arganolja så håret blir lätthanterligt och enkelt att styla.

Jag hade väldigt höga förväntningar på dem eftersom alla andra produkter från Maybeauty är så bra, och de gjorde mig inte besviken, jag tycker med handen på hjärtat att de överträffat sig själva.

Oftast så köper jag schampo och balsam efter vad som är billigast, ( jag handlar ju till en smärre armé av tonårstjejer)men de gånger jag klipper mig så brukar jag slå till på svindyra frisörprodukter. Till mig själv, egoisten 🙂 Maybeautys grejor är helt i samma klass, fast lite billigare. Jag kände ordentlig skillnad redan första gången, och då använde jag ändå just då ett dyrare schampo så det känns verkligen som att jämförelsen är tillförlitlig.

Eftersom jag tränar flera gånger i veckan så tvättar jag håret lite för ofta för att det ska vara riktigt bra, och håret känns ofta strävt, torrt och eländigt efter duschen. Alltså innan jag började använda de här:) På bilden har håret varit uppsatt, jag har inget självfall eller lockar. Tyvärr.

Det är ju en ny produkt från Maybeauty, som jag använt i bara några veckor, men jag är helt övertygad om att de kommer göra stor succé, och jag vet att jag själv aldrig vill vara utan det. Mitt hår och jag är kära:) Och faktiskt min plånbok, eftersom de räcker länge.

Båda flaskorna har pump vilket gör det enkelt att dosera och framför allt, man ”råkar” inte hälla ut för mycket. Som med alla bra hårprodukter behöver man inte speciellt stor mängd. Det gör att de blir väldigt dryga.

Jag har långt hår och tar ungefär tre pump av schampot och två av balsamet. Det beror ju på hårlängden hur mycket man behöver, för mig räcker det här utmärkt. Alla vet ju hur man tvättar håret, men om man bara använder billiga schampo så innehåller de mycket vatten, det gör inte de här. Alltså måste man se till att blöta igenom håret ordentligt innan för att få upp löddret. Jag älskar att duscha, så mitt hår är alltid droppande blött innan. Bara ta de pump man vill ha, och massera in.

Jag upplever redan här en stor skillnad, och ännu mer när jag sköljer ur, för då känns håret silkesmjukt. Första gången trodde jag att jag tagit fel, och gått direkt på balsamet, men icke:)

Sen sköljer man som vanligt, och vrider ur håret så det inte är för blött, tar önskat antal pump av balsamet och jobbar in det i längderna och topparna.

Undvik hårbotten.

Så låter man det verka några minuter innan man sköljer ur det noga. Jag trodde inte att det kunde kännas mjukare än det redan gjorde, men det gick visst det. När jag sköljt ur balsamet kändes håret otroligt mjukt. Jag var uppriktigt förvånad. Jag förväntade mig mycket bra, men fick excellent 😀

Jag brukar sno upp håret i en handduk medan jag torkar och klär på mig, och när jag tar av den så brukar det vara ett trasselhår där under, men nu var det som att jag redan kammat det. Följsamt, mjukt och glansigt.

Produkterna luktar fräscht, inte för mycket utan sådär rent. Jag vet att många ogillar starka dofter, eller inte kan eller får använda det, kanske pga var man jobbar. Det är inget problem med de här, de doftar milt och fräscht. Absolut ingen tung parfymdoft.

Jag låter alltid mitt hår lufttorka, och jag upplever att det torkar ännu snabbare nu. Medan det torkar så brukar jag dra händerna genom håret och fluffa upp det lite för att få nån slags volym. Tidigare fastnade jag med fingrarna, längderna trasslade sig och håret var strävt. Nu är det som finaste silke:)

Haha, det låter ju kanske som en överdrift men jag upplever verkligen mitt hår som finare, friskare, starkare och inte frizzigt. Jämför jag med de svindyra frisörprodukterna så måste jag säga att jag tycker bättre om de här:) Helt ärligt alltså, ni vet att jag inte ägnar mig åt ljug och hittepå.

Ni vet hur det är när man blir riktigt imponerad av något, man vill att alla ska få uppleva det:) Dela med sig. Och ni ska såklart få möjligheten till det.

Med koden carolasb  så får ni 30% rabatt på de här härliga produkterna

Ni hittar direkt till erbjudandet HÄR 

Jag tänker att det är en kanonpresent på Mors dag, antingen till er mamma, eller/och till er själva:)

Ni vet kanske kanske inte det här, men Maybeauty har en Pengarna tillbaka-garanti, är man missnöjd så kontaktar man kundtjänst. Men, det blir man inte. Jag törs nästan lova det:)

Fri frakt över hela världen.

Inga tullkostnader och konstigheter. Priset i kassan är vad man betalar.

Shoppa lugnt 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting