Okategoriserade

Student i år? Tips!

Innehåller reklam för Partykungen

Jag har ingen student i år, men nästa. Och nästa:) Och sen är det några år till nästa.

Hittills har jag tagit emot två studenter när de sprungit ut från skolan, och det är lika med gråtfest. Det är något väldigt stort över att ta studenten, vemod och glädje på samma gång. De är klara med barnlivet nu, nu väntar vuxenvärlden. Även om de pluggar vidare så är sötebrödsdagarna över:) Mina ungar har insett själva hur livet ändras när skolan är slut för sista gången, och även om de givetvis varit superlyckliga så har de även varit överväldigade inför det som komma ska.

Skräckblandad förtjusning är ett uttryck som passar perfekt:)

Men, om man ska fokusera på det roliga, och det ska man ju, så är det kul att få fixa en liten fest för sin student. Här hemma har vi firat i ganska liten skala, med de närmaste vännerna och släkten, en lunch och fika med presenter såklart, och sen är det dags att skjutsa ner studenten till nån fest:)

Givetvis åker vi alla in till stan för att ta emot studenten när de springer ut, och då ”måste” man ha en studentskylt. Jag minns som igår hur jag såg min egen skylt vaja över folkvimlet, hur glad jag blev. På min tid (stenåldern)var det inte en självklarhet att ha en skylt och det var inte alls lika enkelt som idag att göra en. Då var det uppförstorat fotografi, som häftades fast på en stor pappskiva och så eventuellt täcktes med någon form av plast om det skulle regna.

Nu, båda gångerna, har jag gått in på Partykungen och bara laddat upp en bild, skrivit i namn och klass och så kommer den hem på posten sen:)

Så enkelt att jag gjorde en för att visa er:D

Haha:)

Jag tycker det är kul att hänga saker runt halsen, så förutom diverse mjukdjur och saker som det står Student på så är en sån här blågul blomsterkrans fin.

Och man måste ha ett glas runt halsen. Det finns även olika varianter av flaskor, som man då med fördel kan fylla med vatten. Det behövs:)

Jag köpte sådana här flaggor som man klämmer fast i bildörrarna till första studenten och återanvände dem till nästa, men nu har de försvunnit, så det blir nya till nästa år.

Och eftersom det är kul att retas lite, mina tjejer var väldigt skötsamma under sin tonårstid, så är det här fånigt roligt, bakistabletter:)

Partykungen finns allt man kan tänka sig för alla möjliga fester och högtider, bara till Studenten har de över 700 produkter, till vettiga priser:)

Så det är mitt tips inför studenten:) Det finns massor, till bra priser och det är snabb leverans.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting