Okategoriserade

Tappade blåbär och mello:)

När jag åkte iväg för att träna så hamnade jag mitt i nåt jäkla cykellopp i Uppsala 😖 I flera dagar har det suttit skyltar om avstängningar och begränsningar i framkomlighet.. men inte exakt var. Jag har minne som en guldfisk och eftersom folket med skyltar inte satt dem i korsningen där jag kunnat välja en annan väg så glömde jag såklart bort det. Och fastnade.

Men skjut mig. Eller ännu hellre de som tycker att man ska cykla på bilgatorna, jag begriper mig inte på sånt. Spärra av stora delar av stan för att ha ett larvigt cykellopp? Trams. 😇

Jag blev sen men idag var det inte full grupp, många valde solen istf David. Jag höll inte på att komma i träningskläderna förresten 😉 Jag hade suttit ute innan jag gick in för att byta om, lite lätt svettig och klibbig. Har ni försökt få på en tajt sportBH utan spännen nån gång? Då kan ni bara ana hur besvärligt det är när man är svettig. Den fastnade långt upp på axlarna och snurrade till sig, omöjlig att få ner;) Där stod jag hoppandes och ormandes och försökte nå den genom att vrida upp armen bakom ryggen och få tag så jag kunde dra ner den. Puh !

Passet var samma som sist, det är jobbigt, men idag var det överjävligt. Det finns inget syre på Friskis på sommaren, och inte heller någon ventilation vad det verkar som. Skitjobbigt att träna, men kanske extra effektivt vem vet?

Kände mig som en urvriden trasa efteråt.

Vi stod kvar länge och snackade efteråt ute på parkeringen. Till sist åkte jag hem, via Ica.

Patricia hade önskemål om att jag skulle köpa kyckling så vi kunde grilla så det gjorde jag, och halloumi och sötpotatis. Lördagsgodis såklart och två askar färska blåbär. I kassan sen så snackade killen där med mig och jag vet inte hur det gick till, men jag hade uppenbart inget fokus på varorna jag höll på att packa upp och tappade båda askarna på golvet … men vafan😖 Blåbär överallt. Ena höll men den andra inte.

”Öhhhh vahettere nu tappade jag en ask blåbär här på golvet.. har du möjligen en sopkvast så kan jag sopa upp?”

Så försökte jag skylla på att det var hans snack om mello som fick mig att tappa på golvet;) man måste skylla ifrån sig 😉

Han är jättetrevlig och en av tjejerna kom med en sopkvast och sopade och jag fick ta en ny ask på väg ut.

”Det är lugnt, det kan hända vem som helst”

Ja såklart men nu är jag inte vem som helst, jag är hon som tycker sånt här är ruggigt jobbigt och pinsamt 😉

Men jag jobbar på det och det kan ju hända vem som helst.

Simon och barnen lagade mat medan Patricia påbörjade mina naglar.

Det här är novalies tallrik jag hann äta upp min innan jag kom på att fotobevis är kul;)

Förra gången jag gjorde naglarna så gjorde det inte ont att härda i lampan. Jag har hånskrattat åt Corrinda Janelle och syrran som gnällt om att det gjort ont. Men nu fick jag igen så det skrek om det, finns en video på instagram carolawetterholm

Syrran har skrattat så tårarna rann och tittat på den tjugo gånger:) Jag skickade den till dem och bad om ursäkt att jag hånat för det visade sig att jag var pipigast av oss alla 😂

Tydligen så krymper gelén lite när den härdar och det kan göra lite ont.

Lite är fan en underdrift jag trodde fingret skulle brännas av, det slutade inte utan bara eskalerade .. i säkert tio sekunder 😉 men då var jag nära döden på riktigt, eller i alla fall fingret var.

Aouch!

Folk på instagram sa att de visste hur det var så det är väl så det är. Det kunde göra mer eller mindre ont, och andra handen kändes inget alls så det kan jag skriva under på:)

Patricia bara skakar på huvudet och säger saker som att hon trodde jag var mer smärttålig än så, jag har ju fött barn liksom…;)

När jag sen klagade på att det molade när hon filade så suckade hon tungt

”Jäkla piplisa”😁

Jag har några akilleshälar, det är tänder, naglar, ögon och fötter. Sjukt obehagligt!

Hon fixade på, jag tycker det är väldigt trevligt att bli fixad även om det är läskigt.

Hon går ju en utbildning och man får vackert finna sig i att få de naglar som ska göras i kursen, idag var det spetsiga. Kan kallas stilletto. Jag tycker det är fult och opraktiskt till allt utom att klia sig med;) så efter att alla bilder var tagna så har jag filat dem mindre spetsiga 🙂

Jag tänkte låta dem vara men fick inte ut linserna 😉

.

Medan hon fixade kollade jag på mello med ett halvt öga, och öra. Jag gillar inte mello, det är för många konstiga bidrag och i år så vann ju ett sånt – Israel

Gosh. Sverige och Benjamin låg ju bra till men så kom folkets röster och det blev en ?vad? Sjunde plats va?

Men det kunde gått vägen:)

Jag gillade Albanien Danmark och nån mer, sen var det mest skräp. Vad tyckte ni? ”Vann rätt låt?”

Robban kom förbi tvn under omröstningen och fastnade tills det var slut, mello engagerar alla fast man inte vill 🙂

Nu ska jag krypa i säng, är trött på ett rätt Najs vis. Både av sol och träning:)

Vi hörs snart igen!!

Kommentarer

 1. Norrlandsmamma

  Här ses det BARA om Albanien är med (äldsta ungen) 😄. Vad hon sa när de inte vann & vad hon kallade det vinnande bidraget är bäst låta bli skriva. Eller tänka på. Men jag som inte röstade med patriotisk hjärta håller faktiskt med henne. Albanien var f-n så mycket bättre än Israels minst sagt konstiga bidrag

 2. Karin

  Det var inte mello igår, utan Eurovision Song Contest! Melodifestivalen är något helt annat 😉 Det var ett riktigt starkt startfält i år med många väldigt bra låtar, jag anade att Israel skulle vinna då de varit förhandstippade men inte min personliga favorit. Jag hejade på Österrike, Danmark och Bulgarien. Sveriges låt är rätt kass faktiskt och det märktes på publikrösterna att vi skickat samma generiska bidrag ett par gånger för mycket nu.

 3. M

  Har tittat på mello så länge jag minns och det här startfältet var ett av de bästa. Albanien blev min favorit från första stund tätt följt av Danmark och Österrike.
  Jag fattar inte vad jurygrupperna går efter eftersom folkets röst helt klart säger nåt annat.
  Låt BARA folket bestämma tycker jag. Benjamin med sin mesiga röst fick dåligt av folket medan kraftfulla Danmark fick jättebra.
  Det är ju vi som är intresserade som får sitta och ”plåga” oss igenom de svenska skituttagningarns så låt folket bestämma.
  Den som vann gjorde det väl just pga att den var annorlunda och anspelade på olikheter och metoo rörelsen.
  Är ärligt ganska trött på den ( viktiga dock) trenden.

 4. Frida

  Israel.. en galen kvinna som står och skriker om stupid boys..
  I vår familj har vi tydligen ingen talang vad det gäller gissningar, vi trodde alla på sista platsen för den.. årets kalkon.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing