ShoppingTips

Har ni hört talas om MEDS?

Innehåller reklamlänkar för MEDS

Jag har sett reklamen på TV och överallt på bloggar om MEDS, ditt apotek i mobilen:)

Först lyssnade jag med ett halvt öra, sådär som man gör med ungefär all reklam. Vissa är ju superkul, medan andra passerar rätt obemärkt. En del är så konstiga att man inte fattar vad det är reklam för:)

MEDS är rätt kul, med en dryg läkare som säger till sin patient nåt i stil med att Nu åker du direkt hem utan att åka förbi apoteket. Patienten ser frågande ut och läkaren säger typ ”Vaddå, är du helt sjuk eller?” Min humor helt klart:)

Så jag blev nyfiken, och igår kikade jag in, och hoppla! Vad bra:) Jag som handlat massor på Apotea tycker att det är ungefär samma sak, och jag älskar ju att kunna beställa medikamenter, solkräm osv och få hem det direkt.  MEDS är då Sveriges mobilapotek med licens från Läkemedelsverket. De erbjuder receptbelagda läkemedel samt ett stort utbud av av hälso och skönhetsprodukter, sen levererar de snabbt hem eller dit du befinner dig, ibland inom en timme!! MEDS tycker att det är sjukt att behöva gå till ett fysiskt apotek när du mår dåligt. Och jag…som ju liksom har lite bacillskräck tycker det vore kalas om ALLA kunde använda sig av en sån här tjänst när de är sjuka. Så jag slipper frontas av massiva virusattacker på apoteket:)

MEDS har även farmaceuter som erbjuder kvalificerad rådgivning via telefon, email och chat. Det är ju bara toppen:)

 

Dessutom så var det billigare än på apoteket IRL:) Jag är ju snål som satan så det gillar jag.

Mina djur brukar få fästingmedel i nacken, som jag tycker funkar bra, så det beställde jag till Smulan nu, medan Doris ska få ett halsband. Det finns till katter med, men jag är så rädd att min lilla tjej på knappa 4 kilo mår dåligt av för mycket gift på en gång. Doris väger 10 kilo så där är det liksom mer kropp att sprida ut eländet på:) Jag har absolut ingen faktakoll på det, och det kan ju vara tvärtom, men så känns det. Plus att Smulan är ute i skogen och springer, vad det verkade så skulle halsbandet sitta kvar hela tiden, och det såg ut ungefär som ett åkband på tivoli, så då kan hon ju fastna i det. Rätt eller fel, ingen aning. Nån av er som har fästinghalsband till hund och katt? Jag vet att det går att få tabletter i alla fall till hundar så fästingarna dör när de biter, men vafan… jag tycker det låter obehagligt.

Sen beställde jag solkräm och värktabletter. De hade även hudvårdsgrejor och sånt där som apoteket har. Det jag gillar med att beställa från nätet är att allt finns och man kan enkelt läsa om det och jämföra. Jag är ju kärringsynt nu för tiden;) och behöver läsbrillor för att läsa på förpackningar…och eftersom alla förpackningar har pytteliten text så ser jag inget när jag står där på apoteket. För nej, jag har inte läsbrillorna i ett snöre runt halsen:) Det är steg två i ålderdomen 🙂 Jag har dock sett att det finns nån slags monokel….ett glas man har runt halsen…det skulle kunna vara något. Jag ser ju om jag tar ut linsen men det är rysligt besvärligt att peta in och ur den:)

 

Just nu har MEDS 20% rabatt på vissa av IDUN s grejor, och även på en kategori de kallar för Sex &Lust 🙂 Jag beställde från IDUN men inte från den andra, haha:)

 

När jag skulle klicka i leveransalternativ så blir man ju extra happy när de kör hem grejorna till dörren, utan kostnad. Fanns olika varianter, men de ska alltid kunna erbjuda ett helt fraktfritt. Skitbra!

Så ikväll kommer mina prylar, och jag ska iväg..så långt tänkte jag inte, men det är alltid någon hemma som kan ta emot:)

 

Det får vara dagens tips helt enkelt, MEDS, apoteket i mobilen:)

(Jag gillar deras slogan, den sätter sig:) )

Nu ska jag hämta Jamie i skolan!! Hörs senare.

Kommentarer

 1. Christine

  Jag har använt fästinghalsband Seresto till min katt i 4 år. Det är som ett gummihalsband. Helt klart vartenda öre!!! Ingen fästing har velat följa med i pälsen efter att det sätts på. Hur smidigt som helst. Våran Eda är en katt som springer ute, och har inte en endaste gång tappat det. Hon är en ”liten” katt, men vi har inte märkt några ”biverkningar” på henne som att det skulle vara för starkt för hennes hud. Sätter på henne det typ i april, och tar av det fram emot september/oktober.
  Rekommenderas!!!

 2. Elisabeth

  Hej hade fästinghalsband till vår hund men hon fick så fult eksem av det så nu har hon fått tablett i stället och det funkar bra

 3. ¨Magdalena

  Jag har Scalibor halsband till Dante det är andra året för honom och det fungerar bra, har inte märkt några biverkningar. Det står att hudpåverkan kan uppstå men då skall halsbandet tas av. Barn under två år skall inte hantera halsbandet. Det finns ett annat märke på halsband som har längre hållbarhet och är dyrare! Jag har använt Scalibor till mina två andra hundar och de har inte heller haft några biverkningar. Nu vet jag inte om Jordan och Jamie räknas som småbarn då det står på förpackningen att små barn skall ej sova med hunden!

 4. Maja

  Tack för tipset! Ska testa det nästa gång. Handlar alltid på Apotea men denhar blivit så sega på leveranser. Sist jag beställde tog det nästan en vecka innan jag fick det jag beställt..
  Vad gäller fästinghalsband så är det ju praktiskt dock står det på förpackningen att hunden då inte ska sova i samma säng som barn (iallafall på den varianten vi hade). Vilket jag tycker känns så där. Nu kör vi med frontline istället det ska vara mer barnsäkert. Men du gör så klart som du vill! 😊

 5. Carina

  Jag har beställt därifrån, och dom var sjukt snabba. Apotea är inte ens i närheten så snabba, och det jag beställde var mycket billigare också. Så det blir det tummen upp på.

  1. Anna-Stina

   På Apotea har jag mina varor dagen på max två vardagar, har till och med hänt att jag fått dom dagen efter beställning när jag beställde tidigt på morgonen.

  2. Anna-Stina

   På Apotea har jag mina varor på max två vardagar, har till och med hänt att jag fått dom dagen efter beställning när jag beställde tidigt på morgonen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing