Allmänt

Hett, avslutning, melon och annat snack:)

Vilka ljuvliga dagar det är nu! Man svettas floder och att sätta sig i bilen är som att kliva in i en bastu. Plötsligt måste man tänka till lite när man parkerar för att förhoppningsvis hamna i skugga 🙂

Jag behövde inte hämta Jamie, för strax innan jag skulle åka så kom Corrinda och Marcus på att de ville ha melon på ICA 🙂 De plockade upp honom på vägen, och när han kom hem var han trött och smutsig efter en dag mestadels utomhus.

Jag satt i skuggan med datorn i knät och jobbade men när de skar upp den där rackarns melonen så bytte jag plats. Snyggt, gott och svindyrt. Det här kostade 140 kr. Jag köper hellre glass för de pengarna, det är ungefär lika nyttigt;) Och man blir mindre kissnödig.

Plötsligt fick jag bråttom för jag skulle fixa fransarna!

Att sätta mig i bilen var som sagt ingen hit, ner med rutorna för korsdrag och vädra ur det värsta sen får AC:n jobba. De där minutrarna det tar innan den hunnit få en behaglig temperatur är lika med hemska. Jag brukar tänka på de korkskallar som lämnar djur eller barn i bilen…de måste ha kort minne, för alla som suttit i en smällhet bil vet hur snabbt man blir överhettad. Typ en minut.

Jag parkerade, ingen skugga i sikte, och promenerade sista biten, och när jag väl kom fram och hade gått uppför de två trapporna till Dau, så var jag genomsvettig. Sådär så man eftersvettas en halvtimme. När jag öppnade dörren till hennes fantastiska sekelskifteslägenhet där hon har sin salong, så doftade det ljuvligt! Jag såg mig omkring överallt och lyckades missa detta:

De står mitt i vägen, så hur det är möjligt fattar jag inte:) Det här är vackra blommor!

Idag fick jag en ny variant av fransar, jag har inte hunnit fota så jag får visa i morgon, men de är lite kortare men fylligare. Blev lite av en eyeliner-effekt. Supersnyggt som vanligt. Jag låter ju Dau göra det hon tycker blir bra, för nu är det en av oss som är expert. Och det är inte jag:)

Därifrån knatade jag till en tantskobutik:) Jag har ju fel på en fot och den andra foten har jag fel på hälen, så det funkar inte så bra att köpa skor var som helst. Jo gympadojor och stövlar och sånt, men idag skulle jag ha sommarskor. Det slutade med två par, Reikier kanske de heter? Inte det vackraste Gud skapat, men förhoppningsvis går jag bra i dem och de är sköna. Ibland, rätt ofta, får man göra avkall på något. I detta fall snyggheten. Och billigheten, för det är ju snordyrt att köpa skor:)

Jag tog längre tid på mig än jag trodde när jag testade dojor, och plötsligt hade jag bråttom hem igen. Trixie och Lovelia hade gympaavslutning!

Jag hann in på affären för att hämta ett paket, från Lyko med lite produkter som jag ska få testa och recensera.

En väldigt snabb koll på foundationen visade dock att jag tagit en på tok för ljus färg, så jag får se hur bra det blir:) Jag har inte hunnit kika ordentligt på produkterna men snart så.

Jag älskar Lyko! De har så mycket bra saker, och deras egna produkter som jag testat förr är toppen så jag har stora förväntningar.

Däremot hann jag inte laga mat, men det var easypeasy middag idag, vem orkar laga varm mat sådana här dagar förresten? Jag skulle helst bara äta kvarg och bär, men då protesterar kidsen;)

Idag blev det tunnbrödsrulle, korv, mos, tunnbröd – klart. Novalie fixade delvis när vi var borta, så åt vi sent.

Avslutningen var..som den brukar:) Jag har ju sett en och annan gympaavslutning under åren nu, med tanke på att Janelle började på gymnastik år 2000, och det sen dess alltid varit någon eller några kids som gympat:)

Jag passade på när alla andra barn var och fikade med sina föräldrar, så jag inte behöver blurra ansikten, och för den delen slipper få massa sekundärkränkta personer som hojtar om att jag utsätter alla barn för potentiell livsfara:) Trots att de är blurrade. Snällt va? Och extremt ansvarsfullt:D

Jag försöker verkligen alltid att inte få med andra människor på bild, och i väldigt många situationer så avstår jag helt från att fota, eftersom det är omöjligt att inte få med diverse löst folk. Jag försöker, men ändå finns det alltid någon/några som känner att de måste påpeka att jag är nån som bara måste ha en bild på mina egna barn och skiter i andras. Så är det ju inte, och de gånger jag visat bilder från tex Luciatåg, så är övriga barn som sagt blurrade. Men idag kan ingen klaga:D

Det var kul att se ungarna men det är långt att sitta och bara titta i 1,5 timmar. Jag är inte skapt för att sitta på en bänk utan ryggstöd. Jag får skitont i ryggen direkt, och idag gled jag ner på golvet och satt med bänken som ryggstöd. Tills jag fick ont i rumpan;)

Vi åkte hem och käkade. Sen röjde jag både här och var. Nån stjärna har ställt en honungsburk på sned i skafferiet så det hade runnit honung längs hela kanten av skåpet. Jag undrade varför i hela friden hyllan var så trög att dra ut, men sen fattade jag ju…honungskladd är inte att leka med. Svårt att få bort är det med. Hela brödkorgen under var full av klet, och nästa hylla och nästa… Det tog ett tag kan man säga. När jag så äntligen satte mig i soffan klockan 22 för att se favoriten – Hawaii 5-O så var det gamla avsnitt. Varför? Jag kommer aldrig att fatta varför man tjoar om att nu börjar det igen, samma tid, samma kanal, wooow, missa inte! Och så är det från 2016….ett par säsonger från där de slutade, för några veckor sen? Jag vet att det spelas in nya avsnitt as we speak, så vad är problemet? Jaja, rättigheter och skit, men köp in dem då:) Eller skit i att sända repriserna i alla fall.

Sur som fan stängde jag av och packade upp min väska jag hade i fjällen. Det är bara en månad sen, och den har stått på vardagsrumsgolvet, mitt i vägen, så nu fick det vara dags;)

Sen plockade jag ordning på massa andra av mina kläder som legat i små högar här och var. Jag är specialist på att drälla saker, helst kläder, runt mig. Ni vet de där man haft en gång, eller några timmar, som är fräscha nog att användas igen, men inte helt rena så man vill inte ha dem i skåpet. De dräller jag runt:)

Till sist var även det klart och jag käkade lite…tadaaa kvarg och bär.

Mörk bild, men det var kvällsmålet:)

 

Nu ska jag sova! Det fläktar aningens från mitt sovrum, jag har fönstret öppet och nu är det svalt och skönt. En och annan mygga möjligen. Jag har myggnät där, men de kommer ju in via dörren. Jag jagade en mygga i soffan länge och väl, men nu är han finito. Finito mosquito 🙂

Vi hörs i morgon!

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Karin

    Om du ställer ut den honungskladdiga brödkorgen kommer bina och hämtar tillbaka sin honung och kladdet försvinner 😃

  2. Malin

    Vilken tur att det inte var jag som skulle på behandling där. Hade fått vända pga blommorna. Får huvudvärk av doften, ja de doftar gott och fina är de, men det spelar ingen roll, går upp i skallen direkt. Så lite tokigt att ha såna i ett väntrum eller behandlingsrum. Samma med dessa doftpinnar som står här o var.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing