OkategoriseradeShoppingSkönhetTestar

Testat lite produkter från Lyko:)

Innehåller reklamlänkar för Lyko

 

För ett tag sen så hämtade jag ut lite produkter som jag fått för att testa från Lyko. Och det har jag gjort nu, så jag tänkte dela med mig av vad jag tyckte.

I slutet finns en överraskning till er också 🙂

Vi börjar med makeup remover servetterna sensitive.

De är parfymfria, alkoholfria och gör sitt jobb utan att tveka. Jag har inte riktigt fattat att just servetter är så bra som de är, men det är ju otroligt smidigt. Bara torka – klart. De har ett helt ok pris, man får fyra för 99kr, men styck tror jag de kostar 59kr. Bara att köpa fler med andra ord. Jag har ett sånt här paket i min skötväska…tänkte jag skriva;) men det är ju helt galet:D Jag har de i min necessär och i vanliga handväskan.

Den här ögonskuggepaletten gillar jag, det är de färger jag trivs allra bäst med. Lite nude, beige och brunt;)

Och glitter! Alltid glitter, ju mer ju bättre:) Livet blir helt klart roligare med glitter så är det bara.

Den har bra pigmentering och sitter kanonfint utan att kladda och kleta. Jag brukar ha primer under för jag har så oljiga ögonlock, men det här sitter helt okey utan. Givetvis ännu bättre med primer men det är inget absolut nödvändigt. Stor tumme upp!

Sen kom vi till mitt misstag:) Att beställa en foundation i alldeles för ljus ton. Det här är nummer 01.

Jag är ju aldrig riktigt blek, så den här får jag antingen blanda ut med en mörk eller ge till nån av tjejerna. Nu är priset riktigt bra på den här foundationen, bara 99kr så det gör inte ett dugg att det blev fel, den kommer till nytta på något vis.

Den var täckande och satt bra, enkel att få jämn, och kändes len och fin, även om min hand kanske skulle behöva ett kilo handkräm också;)

Så till det som Jamie väntat på sen jag hämtade paketet.

Att få prova nagellacket:) Det här heter Tea rose, och var jättefint tycker jag, som inte gillar starka färger på naglarna.

Det var svårt att få en rättvis färg på bilden, men den är lite åt nude-hållet. Nu har jag kladdat lite, barnnaglar är ju pyttesmå, men det var lätt att måla med. Jag har ju precis fått nya naglar av Patricia så jag ville inte måla mina egna än:) Det torkade rätt kvickt och är blankt och fint, och med tanke på att Jamie är mer vild än tam och far fram som en virvelvind så sitter det jäkligt bra:) Ett bra betyg. Kostar 59 kr så det går ju utmärkt att beställa fler, flaskan innehåller 11 ml. Det säger inte mig ett dugg, men den är rätt stor tycker jag.

 

Avslutningsvis läppstiftet:) Det är matt. Jättefint.

Jag gillar rosa:) Jag använder så sällan läppstift för jag känner mig utspökad, men när jag gör det ska det vara knappt synbart. Här har jag smackat på massor för att visa:) Det sitter kanonbra, och känns inte varken smetigt eller torrt, mer som ett läppbalsam. Jag kan med andra ord tänka mig att beställa några fler:)

Mycket prisvärt även det.

Jamen det var det, dagens tips är LYKO:)

 

Till er som gillar Lyko och allt härligt de här där så kommer här en rabattkod:)

Med aw20lyko får du 20% på varumärket LYKO, exklusive värmeverktyg, giltig tom söndag 20/5

Ni hittar dit HÄR

 

(Det är Mors dag nästa söndag, just sayin….:)  )

Kommentarer

 1. 1-barnsmamman

  Tack för tips! Jag undrar om du har ett annat tips att ge? Har nämligen en kompis boendes i Uppsala som nu fyller år. Tänkte köpa ett presentkort någonstans där hon kan göra ansiktsbehandling, fotvård, massage eller dyl.
  Gärna ett ställe där olika valmöjligheter finns.
  Men eftersom jag inte bor i Uppsala har jag ingen koll vilka ställen som är bra. Har du något tips?

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Det står helt still i huvudet nu..:) jag måste få fundera lite!!
   Ovh fråga nån som gör sånt här lite oftare. Jag återkommer!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting