HusetHusvagnenShoppingTips

Jotex utefavoriter just nu:)

Innehåller reklamlänkar för Jotex

Nu är det dags att flytta ut! Jag villhöver lite saker, både hem och till husvagnen:)

I husvagnen behöver jag någon form av ljusslinga, det blir ordentligt mörkt sen när nätterna blir mindre ljusa, och man vill gärna hitta hem mitt i natten när man varit på toa:)

Den här Ljusslingan tyckte jag var fin, men den går på ström.

Normalt är det toppen, jag avskyr batterier, men i husvagnen vill jag helst ha solceller, som går av och på automatiskt. Men jag kan alltid sätta en timer på den såklart.

Något jag så gärna skulle vilja här är de här Lysande ”stenarna” Tycker de är magiska.

Så coola, och de kunde man ladda upp. Men eftersom jag känner mina småpojkar så får de vänta några år, annars kommer de få tjänstgöra som fotbollar….inte bra.

Men sen hittade jag något suveränt:

Solcellslampa till förtältet. Jag har en stol där som man kan sitta och läsa i på kvällarna som jag verkligen behöver ha en belysning till, så den här måste jag klicka hem faktiskt:) Nån som har en sån här eller liknande? Funkar det i förtältet?

Sen skulle mitt bord ute behöva en ny duk, jag funderar på att gå hela banans och köra på den här, är det galet? Eller funkar det?

Det är ju ändå sommar tänker jag:) Duken är på metervara. Och väldigt mönstrad:)

Och då skulle man ju kunna följa upp det hela med den här mattan…:)

Mattan kanske ska få vara i ensamt majestät? Jag vet att det är toooooo much, att ha det ihop men det var lite det som var tanken. Och sen den här:

Strandmatta to die for:)

 

Jotex har för övrigt 20% på stolar denna vecka, kanske kan vara något?

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting