Allmänt

Kalasförberedelser

Ahhh idag är det lördag, hela dagen:)

I morgon ska vi ha kalas för två stycken 18-åringar och en soon-to-be 15-åring, och det ska bakas och städas idag. Jag tänkte leja ut bakningen, men som det ser ut just nu så får jag lov att fixa det med. Eftersom jag bara förutsätter att vädret blir tiptop så ska vi sitta ute, det gör vi alltid på det här kalaset:)

Jag har inte burit ut bord och stolar än… jo stolarna har åkt ut i omgångar, men borden står kvar, för de ser för gräsliga ut när det rasar pollen dagarna i ända. Vi torkar, det landar ett gult pulver, vi torkar…det landar pulver. Inte kul. Men idag ska jag ha nån lång som bärhjälp och så får vi helt enkelt torka bord flera gånger i timmen ett tag framöver:) Det är ändå kärt besvär eftersom det handlar om sol och värme.

I vanliga fall brukar de vilja ha en varse tårta, men nu verkar de luta åt en gemensam…de får bestämma sig snabbt, för snart är det försent.

 

Igår lade jag ut en film på instagram, där ni får lyssna på ”mina” hönor, i grannens trädgård. Det är löjligt vilket oljud de för. Lyssna och gråt. Av skratt eller fasa väljer ni själva:) Och så följ mig!

Det här är min ljuslykta som just nu tjänar som fönsterstopp i sovrummet. Den har hängt med i massor av år nu, och jag tycker den är så söt.

Och det här är min hund, Doris:)

Med baktassarna under hakan och huvudet på kudden. Hon är en riktig prinsessa på ärten, när vi lägger oss så kryper hon alltid upp på min kudde först, och ligger där och ser ut som att hon sover. Låtsassover alltså;)

Sen makar hon på sig, men det är högst motvilligt.

Nej, men här kan jag inte sitta och slöa, plikten kallar!

Vi hörs senare idag:)

Kommentarer

  1. Malin

    Lyssnade på kacklet, så låter en höna som lagt ägg ? Hon vill tala om för hela världen hur duktig hon varit ? Hönor låter mycket mer än man tror! Har grannen många hönor så låter det nog mycket, en höna lägger såhär års runt 5-7 ägg i veckan….

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting