OkategoriseradeShopping

Avslutningsfint från Kids Brandstore:)

Reklam för Kids Brandstore

 

Jag fattar det inte, men snart är det skolavslutningar! Ungarna räknar ner, och det är inte många dagar kvar nu till sommarlovet. Sen innehåller ju vår och sommar så många fler tillfällen som är högtidliga. Vissa tar studenten, andra konfirmeras och en del lyckliga tu gifter sig:) Med andra ord – det är hög tid att börja planera barnens outfits. Jag hade inte en tanke på det, men jag fick ett supertips om Kids Brandstores blommiga skjorta här nedan! Jag älskar den!! Och för de som är lite mindre blommiga av sig så finns både snygga pikétröjor och kortärmad skjortor. Ja långärmade med såklart, men nu ska det väl ändå vara varmt hela sommaren:)

Rosa piké  Blå skjorta  Blommig skjorta

Till det ska man ju ha byxor, och jag tänker, mot alla odds köpa ett varsitt par vita jeans till mina killar. De små, den stora har bara svarta:) Jag vet att de kommer vara gräsfläckiga och eländiga inom en timme men innan dess är det så fint. Jag har haft vita shorts på dem och det funkar. Ett tag i alla fall;) Kanske att jag fegar och tar gråa för det är nästan lika snyggt, och fast jag vet att mamma helst tar fram nål och tråd när hon ser ”trasiga”brallor så tycker jag det är coolt. Speciellt ihop med en fräsch skjorta/tröja.

En jacka så är outfiten till killen klar:) Jag har bönat och bett om att mina småkillar ska ha de här rosa jeansen, men de vägrar…skittråkiga, de är ju så balla:)

Så kommer vi till tjejerna då. De som har lite mer åsikter om sina kläder:) Än så länge, killarna börjar ju ha bestämda viljor de med. Antingen vill de ha bara en enkel vit top, eller blusar likt den i mitten, som man kan ha utan axelband om man hellre vill det. Byxorna på första bilden tycker både jag och tjejerna är superfina, och de går ju verkligen att använda till både vardag och fest.

Linne Blus Top

Jag tycker ju att avslutning är lika med klänning/kjol men de är inte så förtjusta i det, men det här fick godkänt. Kjolen är från Converse och det märket gillar de. Är vädret sämre, vilket jag ju inte kan bestämma över även om ungarna tror det, så funderar tjejerna  på vita jeans, och jag tycker den rosa klänningen är så fin.

Tjejerna ska ju ha jackor de med, och de här två tyckte jag var himla fina.

Rosa jacka  Blå jacka

Vet ni då? 🙂

Precis bara för ER bloggläsare så kommer här en finfin rabattkod, på hela 25% på alla ordinarie priser, men BARA idag!! Så det är rappa som gäller om man vill fynda:)

Ni måste ange koden: SKOLAVSLUTNING i kassan för att få rabatten, men det glömmer ni ju inte:)

Kids Brandstore har massa olika märkeskläder för barn, men inte bara sånt som är jättedyrt utan de har bra priser. Man hittar alltid något där:) Kanske från Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance eller Lyle & Scott? Här hittar man de senaste märkeskläderna online helt enkelt, och det är snabba leveranser. Dessutom har de supertrevligt folk i sin kundsupport:)

Det var mitt tips idag, så här en vanlig söndag strax innan skolavslutningen:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting