Okategoriserade

Packa – lika knepigt varje gång;)

Innehåller reklamlänk för Cellbes

.

I morgon åker jag till Danmark. Med Mirka och Fnulan som heter Malin. Hennes första barnbarn föddes i torsdags och vill ni se gosiga bebisbilder så finns det där:)

Vi kommer vara att större gäng och även några norska journalister men jag vet inte vilka än. Hur som helst ska det bli kul och trevligt!

Så då kom vi till packningen. För tio år sen hade jag redan haft väskan packad en vecka vid det här laget, och öppnat den flera gånger varje dag och stoppat i viktiga saker ( helt onödiga)

Då reste jag sällan och alla ”bra att ha saker ” kändes viktiga.

Nu slänger jag i väskan dagen innan om vi åker tidigt, annars samma morgon:) Försöker se till så det jag vill ha( brukar ha) är hyfsat rent bara.

Men nu ska vi både gå på spa, äta fina middagar, cykla och trava omkring mycket så plötsligt blev det lite mycket?

Vad ska bort?

Linnet kommer jag ha tillsammans med ett par svarta tunna byxor, från Cellbes båda två, när vi reser. Det är svalt och skönt och väldigt rött;) Jag har ett likadant i blåvit randigt men det hittar jag inte.

Sen badkläder och nån kjol, jag vill ha den leofärgade toppen, även den från Cellbes, men med en blommig kjol måste jag välja bort något. Min regel är att allt ska passa ihop. Jag vet att jag sen oftast använder samma kläder, byter underkläder såklart, och kanske en tröja:)

Vädret ska vara lagom. Varmt inte strålande sol men inget regn.

Jag har några timmar på mig:)

En annan sak som stressar ihjäl mig just nu är skolan. Sista inlämningen är 1/6 och även om jag ligger hyfsat till så försvinner massa skrivtid. Maj är inte en nådig månad, knökfull av det mesta. Och fylls på hela tiden. Att ta med datorn till Danmark är ingen idé, även om det kommer finnas viss fritid så har jag ändå folk omkring mig hela tiden. Som jag vill umgås med:)

Det får gå ändå. Men det är många sidor att skriva ? Fantasin ska vara med en, och kreativiteten:)

Nej nu måste jag sätta lite fart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting