AllvarShoppingTips

Ni vet att jag gillar Matsmart:)

Innehåller reklam för Matsmart

Det var ett tag sen som jag berättade om vad Matsmart är, och eftersom jag tycker att det är en så jäkla bra grej som alla borde handla ifrån så kommer här en snabbrepris:)

Matsmart är ett företag som har den briljanta affärsidéen att köpa in varor som annars skulle ha kastats. Det kan handla om varor där förpackningen ska bytas ut, där datumet för Bäst Före är nära inpå eller utgånget men varan har en lång hållbarhet kvar. Matsmart säljer sen med 20-90% rabatt.

De säljer enbart på nätet, men levererar över hela Sverige. Frakten tycker en del är lite dyr, men det blir ju så. Ett tips då är att köpa för en redig slant så får man mer för frakten, som varierar lite beroende på storlek på lådan.

Jag brukar beställa för mellan 500-1000kr varje gång, lite beroende på vad jag hittar:) Sånt här tex, känns ju bara korkat att kasta…Och det svider inte alls att kunna köpa det billigare 🙂

Att ta vara på det som vi har producerat är en jättevinst för vår jord, så Matsmart är dessutom ett klimatsmart val.

Min mormor och min mamma har alltid förespråkat att man ska titta, lukta och smaka på maten. Smakar det bra – använd! Smakar det inte bra – så kunde man alltid göra pannkaka på den sura mjölken tyckte mormor;) men ni fattar. Det kastas så mycket mat att det är skamligt!

Gör som jag i stället, handla Matsmart 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting