Shopping

MEDS apotek:)

Innehåller reklam för MEDS

 

Jag beställde ju från MEDS apotek för ett tag sen, och jäklar vad imponerad jag är:) Det kom sms om att paketet var på väg, och vilken tid det ungefär skulle komma. Sen dök det upp en kille med det vid dörren hemma:) Inte ens Doris hann märka att han susade förbi;)

Jag shoppar rätt rejält när jag handlar, och när det dessutom är billigare så är det bara att passa på. Jag sparade en ordentlig slant på MEDS. Värktabletter och Coldzyme måste finnas hemma, och så här års även solkräm. Jag har varit usel på att använda det i alla år. Barnen har jag smort, men jag bränner mig sällan så det känns väldigt onödigt. Jaja, jag vet, men jag gillar inte speciellt att smörja in med någonting någonstans:) Nu kör jag samma som den de får, med hög SPF , lika gott när man ändå håller på:) Jag ska beställa mer, för den här var riktigt bra, enkelt att smörja med.

Fästinghalsbandet till Doris… fan jag vet inte. Jag hade helt missat att det stod att de inte fick sova i samma säng som människor, allra minst barn..och det gör ju hon. Hon sover hos mig och Jamie. Jag kan inte knuffa ner henne helt plötsligt ju.. Jag måste googla och kanske kolla med en läkare.

 

Men MEDS får annars toppbetyg av mig. Eller annars… 🙂 Haha, det är ju knappast deras fel att jag inte kan läsa innantill när jag beställer;)

Dagens tips – MEDS, apoteket i mobilen 🙂

 

Kommentarer

  1. Maggda

    Alla mina tre hundar sover i sängen med fästinghalsband. Har frågat tillverkaren och det är farligt för bebisar som suger på det. Men dosen som halsbanden innehåller är giftiga för fästingarna eftersom dom är mkt känsligare än oss. Så låt du henne sova i sängen med er med halsbandet på.

  2. Malin

    Min hund har bärnstenshalsband(välj ett för långhårig hund) och ska vi ut i skogen sprayar jag honom med vatten blandat med några droppar lavendel olja. Fungerar jättebra!! Värt att prova och helt giftfritt! Finns även andra giftfria allternativ, både som halsband och pulver på maten

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting