OkategoriseradeShoppingSkönhet

Maybeautys footmask:)

I samarbete med Maybeauty

.

Jag har fotfobi:)

Jag tycker att fötter är läskiga. Bebisfötter är ljuvliga, men när de blivit säg, tio, elva år så avstår jag helst från att peta på någon annans fötter än mina egna. Mina är såklart okej:)

Så många fötter här i världen ser ut som något som Gud glömde. Det är torra hälar och fnasiga tår, för att inte tala om naglarna…amen urk.

Nu hjälper inte Maybeuatys footmask mot alla fotproblem, men fötterna ser i alla fall hundra gånger trevligare ut om de är välvårdade.

Fotmasken tar bort förhårdnader, sprickor och bakterier och gör fötterna sådär babylena.

Haha:)

Att använda fotmasken är enkelt, man bara tvättar sina fötter, gärna i ett härligt fotbad, torkar dem och drar på sig de fina plastsockarna med själva masken i.

Det är lite knöligt att få tejpen att sitta bra, men det brukar bli okey. Man ska ju inte gå omkring i dem en hel dag, utan det räcker med två timmar. Går att dra en strumpa över om man vill det. Det kan bli lite halt med plastsockar.

När man tar av den så sköljer man av tassarna och sen är man klar.

Nu är det bara att vänta.

Efter några dagar så kommer fötterna att börja fjälla.

Det översta hudlagret lossnar.

Man låter det bara fjälla färdigt, och sen har man fötter som en bebis:)

Jag kan även avslöja att det är svårt att måla tånaglarna med ett lite för gammalt nagellack. Ignorera det:) Foten är fräsch och fin.

Jag använder Maybeautys The Fantastic Foot Mask regelbundet. Och mina fötter är mycket fina:) Inga förhårdnader, inga sprickor. Kanske inte lika mysiga att gosa med som en bebis, men de är i alla fall nästan lika lena:)

 

För er så kommer här ett tillfälle ni inte bör missa. I alla fall inte om ni vill ha fina fötter:)

Nämligen att med koden carolafootmask får ni 30% på Maybeautys Footmask, ni hittar erbjudandet HÄR 

Köp fler, för ni kommer gilla den:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing