Allmänt

Säg att ni saknat mig? Lite iaf:)

För jag har saknat ER! Jag ogillar de här perioderna när det byggs upp saker på hög över huvudet på mig så jag inte hinner blogga. För det är ju min ventil i vardagen:) Genom att skriva och sätta ord på saker så bearbetar jag bäst. Nu har det absolut inte varit några jobbiga saker på så vis, men det har varit mycket.

Mina uppgifter till skolan var tuffa att få till. När man inte har fantasin påkopplad är det inte direkt enkelt att hitta på tio sidor här och tio sidor där. Men, det löste sig till sist och klockan 17.30 dedalinedagen lämnade jag in det:) Nu, när prestationspressen släppt, så vill jag bara skriva hela tiden 🙂

Trädgården har ju fått sig en kapning jäms med fotknölarna, den är inte klar än, vi kanske råkade göra en slags rabatt på sidan av huset som ska sås, och det ska sättas dit humlebad och bihotell. Och jag har beställt massa solcellslampor som kanske får stå där, men mest troligt i husvagnen. Jag ska visa er när de  kommer:)

Det här är ett myggtillhåll utan dess like, och bara att stå där jag är, i skuggan, ger extra motion i form av att vifta med hela kroppen så de inte bits;)

Sen vet jag inte vad som hände, men trädgårdsröj i fem dagar i 30 garders värme, bad, sol,fotboll och öl tog ut sin rätt;) och igår sov jag mest hela dagen. Helt off. Även idag har det varit segt som den berömda sirapen, men jag har sjåat runt och fått saker gjorda iaf:)

 

Jag återkommer med ett längre inlägg senare ikväll, natt kanske 😉 för jag har inte sjåat klart för dagen än:) Det finns mat att laga, träning att göra och en gräsmatta att klippa….

Ses snart!

 

Kommentarer

  1. Karin

    Läser också din blogg till mitt supertidiga morgonkaffe! Alltid! Förresten så är det den enda blogg jag läser regelbundet numera. ?

  2. Åsa

    Jag har också saknat dina inlägg men visste att du hade mycket plugg att göra. Vilket slit ni har lagt ner på trädgården. Hur stor är den???? Det är så skönt med din blogg om vardagen och inte massa nya och trendiga inköp hela tiden. Har följt dig några år nu och gillar det enkla i ditt liv. Inga krusiduller där inte.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Helt krusidullfri ?? Tack, det är ett bra betyg i mina ögon 🙂
      Tomten är nånstans runt 1500kvm så det är stort.

  3. Caroline

    Yes, jag har saknat dig! Har funderat på om något hänt men tänkte ändå att du säkert hade fullt upp och att du skulle ha massor att berätta när du väl är tillbaka. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Välkommen åter!

  4. Petra

    Ja, klart du varit saknad. Jag förstår din frånvaro, själv hade jag nog dött på stegen, men saknade dig likt förbaskat ändå ?..

  5. Annika

    Jaaaa du är saknad!!! Läser alltid din blogg vid frukosten och nu har det varit så tyst. Välkommen tillbaks …. =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting