Okategoriserade

OnePlace – all underhållning på ett ställe:)

I annonssamarbete med Canal Digital

.

Idag vill jag prata lite om en ny grej som Canal Digital lanserar, nämligen en Tv-box som samlar all underhållning på ett och samma ställe. Jag som är både lite lat och väldigt bekväm kan bli knäpp av att behöva krångla med HDMI-kablar eller olika installationer hit och dit. Jag vill trycka på en knapp så kommer det jag vill se:)

Med den här kan du faktiskt trycka på en knapp för röstsök och så säga vad man vill ha. Säger man Johnny Depp kommer allt han är med i fram, och säger man Sirius fotboll så kan man få se Uppsala spela halvkass fotboll;) Eller Champions league, Svampbob eller Mästerkocken. Ja, ni fattar. Ni kanske sett det på Tv-reklamen redan? Supersmidigt ju:) (Man kan såklart skriva in vad man vill se också)

OnePlace är  byggt på Google Android TV-plattform och ger dig tillgång till alla appar och spel som du vanligtvis laddar ner till mobilen, ännu mera underhållning alltså.

Sen är den fiffig på så vis att den lär känna dig ju mer du använder den, och kommer ihåg vad du brukar se på, och kan ge dig rekommendationer utefter det. Det är ett toppensätt att hitta nya serier eller program man kanske annars aldrig hade hittat.

Något som jag tycker är väldigt smart är att man kan börja kolla på ett program på Tv:n och sen fortsätta på mobilen eller plattan, eller tvärtom då. I det här huset så får man ofta byta plats för att nån annan ska göra något annat, så man blir störd. Tonåringarna älskar att ligga i solstolarna och kolla på serier och jag kan ta med den till husvagnen:)

Med Canal Digitals OnePlace har man allt som i en liten ask, ja eller box då om man ska vara noggrann. Allt innehåll från Canal Digitals playtjänst ihop med de kanaler du abonnerar på samlat på ett ställe, plus alla appar och spel och musik som finns i Google Play Store finns samlade på ett plejs. OnePlace:)

Jag använder mig ofta, mer och mer faktiskt, av olika Playtjänster eftersom jag ofta missar program, mest på grund av träningen och att det krockar med kidsens grejor. Nu senast var det Robinson, men även Hawaii 5-O och andra livsviktiga serier.

Boxen i sig är liten, smidig och faktiskt rätt snygg, men eftersom den styrs med Bluetooth så kan man gömma den var som helst. Jag ogillar sladdar, och har säkert ägnat flera år av mitt liv till att spika upp sladdgömmor och sladdhållare, för att inte tala om alla möbler jag skurit hål i för att få igenom sladdar:)  Bluetooth räcker för att jag ska vara superhappy.

Men OnePlace har dessutom inbyggd Chromecast. Nu behöver  jag inte längre den gamla  lösa Chromecasten dinglande bakom TV:n:)

OnePlace ansluts till Tv:n med HDMI-kabeln, men sen går allt via Wi-fi, och fjärrisen med Bluetooth då. EN kabel – massa underhållning. Heja! Den är HDR och 4K Ultra HD ready…det är ju ord jag egentligen inte fattar, men på vanlig svenska så är den framtidssäkrad:D  När det kommer ännu skarpare bildkvalitet så är den redo.

 

Jag kan idag erbjuda er boxen OnePlace från Canal Digital för 0kr + 3 månader fritt på det största kanalpaketet vid val av abonnemang:)

Ni hittar till erbjudandet HÄR

Hur bra är inte det?

Jag kollar oftast på TV på kvällarna, i pyjamas efter en dusch och med en kopp kaffe:) Hur gör ni?

 

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Wi-fi ? Men det har du ju till en fast månadskostnad och sen bara använder du hur mkt du vill. Ingen har väl en förbrukningspott på wi-fi hemma? Isf byt:)
      Kostnaden är olika för olika abonnemang så kolla vad du Isf skulle behöva på hemsidan, jag har länkat så du kommer direkt dit 🙂
      Det kostar inget att kolla:)

  1. Hanna

    Jag å teknik, men har nått liknande här. Boxen spelar tyvärr in alla skitprogram som jag råkar slökolla på ibland, gubben blir galen 😉 men annars väldigt bra !!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting