Shopping

70% rea kanske kan vara något? :)

Innehåller reklamlänkar för Ellos

.

Amen hallå här! Ellos rear, och då jäklar rear man ordentligt 🙂 Jag halkade in där när jag googlade något helt annat. De har alltså upp till 70% rea, så det gäller ju att passa på. 70%….det är nästan gratis:D

Mina ögon drogs lite extra till det här, men det finns ju massor!

Den här knytblusen är riktigt söt, men även om jag fastnade för den, så skulle jag nog inte använda den, den är för ”fin”. Jag känner mig lite för uppklädd. Men, jag har tittat på den flera gånger nu…så…?

 

Den här blusen med smock älskar jag färgen på, och smock….alltså det är himla fint tycker jag:) Den här måste ju vara perfekt, smock och så en volang över …haha, tja volangerna;) Flobbvolangerna;)

Ärmarna är jättecharmiga också.

Den här klänningen kommer från deras Pluskollektion, och är hur snygg som helst tycker jag.

Om inte jag fattade fel så fanns det byxor, blusar och kjolar i liknande mönster, alla var snygga. Nu kan jag inte ha Plus eftersom jag speciellt runt bysten är jävligt minus;)

 

Skjortor för småkillar, älskar, älskar älskar den här!

 

Tjejerna behöver pyamasar i husvagnen, de här skulle funka finfint. Vi går ju en bit för att komma till toaletterna, och då är det perfekt, och eftersom det ofta blir tokvarmt i vagnen så är kortärm/ben givet. Förutom när man behöver fleeceoverall och fjorton filtar…

 

Och en linneskjorta är ju ändå alltid en linneskjorta, de har en speciell pondus. Och en rosa i linne måste ju vara extra bra?

NU minsann hittar jag bikinibyxorna jag letade hela förra sommaren efter, så dags eftersom jag köpt andra:)

Den här toppen finns i svart med, och jag tycker jättemycket om när det är snörning i halsringningen så här, det gör så mycket fast det är en så liten grej. Men bilden gör mig prillig i ögonen..:)

De här borstarna för att få perfekta ögonbryn är från Real Technique, och Corrinda som har ett exakt sånt här set, säger att de är grymma. Jag, som gav bort det till henne när jag fick det i en goodiebag kanske ångrar det lite;) Men nu är det ett superpris på dem, kanske läge att skaffa egna?

Jag som diskade min finfina kopp jag köpte i Usa, utan att notera att den inte alls var diskmaskinsäker…kollade extra noga på den här muggen, och den funkar i maskinen, micron och både kyl och frys. Varför man nu vill ställa en sån här snygging i frysen?

Och visst blir man GLAD när man ser den? 😀 Den har inget öra, vilket jag tycker om, så man kan värma händerna lite gott sådär runt den.

 

Jamen det var vad jag hunnit kika på just nu, men det finns så mycket mer att hitta på Ellos. IN och fynda!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting