Allmänt

Återhämtar mig:)

Att ha andats samma luft som Johnny Depp tar på krafterna;) och efter en natt full av drömmar om Jack Sparrow så har jag nu hämtat mig.

Ja, jag driver lite, men jag gillar honom:)

Vi fick regn på oss på Grönan igår! Helt galet, efter att inte ha sett en regndroppe på över en månad så föll det stora tunga blöta droppar från himlen. Mycket sporadiskt under säkert två minuter. Lite så man fick torka bort lite vatten som rann ner i ögat bara. Härligt, men förfärligt om det hade blivit värre. Att vara på konsert när det regnar är öken. Hur motsatsigt det än blev;)

 

Idag då, vad händer hos er?

Jag har faktiskt ett kalas inbokat! Ett för barnen och respektive:) Vi ska till Exploria  och ha ett lasergamekalas:D

Vi var där för ganska precis ett år sen, i början av juni, om ni minns så bröt jag lillfingret där när jag körde go-cart;) Det är för övrigt nästan bra nu, men det tog tid. Jag har problem att det värker satan när det blir kallt, och att rörligheten är något inskränkt. Men, eftersom jag umgås med ett gäng sjukgymnaster så vet jag att det nästan alltid blir så. Jag har töjt och böjt och böjt och töjt så alla ledband smorts ordentligt. Det är ändå så nära bra det går. Det kunde varit värre:)

Idag tänker jag försöka undvika skador. Lasergame är lite mindre våldsamt. Och ja såklart, det är inte Explorias fel på något vis, det var en ren olycka.

Barnen har velat åka dit igen så himla länge, och nu kör vi ett barnkalas för mina majbarn:) Just nu håller vi på att logistikprata, lösningarna finns men ska utkristalliseras.

Jag ser fram emot det här så himla mycket, det var så kul att köra lasergame, och mina barn har tjatat  om när det är vi ska åka sen i mitten på maj:)

Jag återkommer om det här!

 

Innan dess ska jag röja mitt kök, och resten av huset med kanske, men det hinner jag nog inte. Köket hade  en okörd diskmaskin i morse, jag glömde slå på den igår när jag kom hem:/ Då samlas resten på hög på diskbänken. Och så alla mjölk/fil/yoghurtförpackningar… Jag handlade massor av yoghurt för nån dag sen, och allt är slut. Mest troligt för att jag glömde köpa bröd, eller jag köpte inte så många för jag hade ingen plats i frysen;)

Det tar emot lite bara att gå in för det är så ljuvligt ute! Jag sitter i halvskugga och skriver, och bara njuter. Jag älskar verkligen värme. Det är enklare att leva då, man blir glad och pigg och lycklig i sinnet.

Patricia och Simon kom hem från Grekland i natt, de har haft det fantastiskt. Inte för att vi haft dåligt väder hemma, men det är ju ändå något visst med att befinna sig vid havet och bara njuta:)

Nej men jag måste väl sätta fart kanske…hörs senare!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing