Okategoriserade

Starstrucked again❤️

Ikväll var jag med min kompis Karin på Gröna Lund och lyssnade på Hollywood vampires:)

Det är Alice Cooper, Joe Perry och Johnny Depp. Alla som vet att jag är not so hemligt skolflicksföräskad i Johnny Depp räcker upp en hand

❤️

Jag gifter mig i morgon om han bara frågar;)

Han är så cool så det finns inte ord. Och tro på fan att den snygga duktiga skådisen inte bara spelar gitarr utan sjunger som en helt vanlig rockgud. Vissa har verkligen allt?. Jag har ju hört honom sjunga i Sweeney Todd och fattade väl nånstans att snubben hade en bra röst… men så bra? Hans röst när han pratar är ju mörk och cool, så givetvis låter det grymmish när han tar ton❤️

Hans version av Bowies Heroes … ?

Men innan vi kom så långt så hämtade jag upp Karin i Märsta, hennes man jobbar där så hon kan ställa sin bil där. Det gick ovanligt enkelt att köra in till Stockholm men det fick man ju igen sen. Jag missade att byta fil vilket resulterade i att jag fick köra Sveavägen istf vallhallavägen. Ingen fara tänkte jag, men sen var det vägarbeten och skit och jag låg i fel fil igen. En timmes jävla krypkörning på ettan och en vändning i Slussen(??!!) senare var jag framme vid Djurgården. Jävla galen stad att köra bil i?Tunnlar och skit hit och dit och även om jag lärt mig att de släpper in en bara man blinkar så gäller det ju att hitta också… gps skriker om U-sväng hela tiden för alla vägarbeten är ju inte med.. fy fan. Jag undviker att parkera på Djurgården för det är billigare på andra ställen, men idag sket jag i det och betalade 250kr för några timmar?.

.

Jag hade laddat på mitt Gröna kort på internet igår men Karin fick det inte att funka, men när vi kom vid fem var det ingen kö. Förra gången de spelade här var det svinlång kö vid fem, en timme senare kom vi in och sen stängde de Grönan för det blev fullt. Då var det massor som inte kom in.Jag vet inte om det var lite folk i år, men glad för det var vi för vi var så kissnödiga;)In, pinka, handla mat och sätta oss framför scenen. Jippi klockan är halv sex, det börjar åtta..? Tur man har bra sällskap 😉

.

Så började det. Hollywood vampires har en kul historia som sträcker sig tillbaka till Alice Coopers primetime, googla:).

Nu är det bara han kvar av de ursprungliga vampyrerna, vilket låten My dead drunk Friends handlar om.Men Joe Perry och Jordens snyggaste man( även när han förfular sig) är bra arvingar. Ni ser ju??

Alice cooper är 70 år och Joe Perry 68, och det syns definitivt inte. Jo de ser ju äldre ut men de rör sig som mycket yngre personer.

Johnny Depp är bebisen i gänget med sina 54år. Han rör sig och för sig som en riktig rockstjärna, gitarren såååå långt ner och han ser jävligt superhappy ut.

.

Både Trixie och Novalie har haft skoluppgifter om honom:) Jag kunde massa fakta om honom förr men ännu mer nu efter att ha hjälpt dem. IMDB är en sida man bör ha sparad, där finns allt värt att veta om alla inom film. Så vet jag tex nu att han är rädd för clowner spindlar och spöken.

Jag kan skydda dig vännen, för inget av det ligger på min skräcklista;)

.

När jag kom hem frågade Novalie vilken konsert jag varit på och jag sa Hollywood vampires. ”Aha, alla ungar sa Johnny Depp men då så. Fast varför sa de det?”

”Det var ju han.”

.

Hennes min?Hon blev starstrucked av att JAG varit så nära honom:)Även Robban är lite imponerad. Han brukar alltid fälla nån nedlåtande kommentar när jag säger att ”honom ska jag gifta mig med!” Men när jag idag sa att jag jobbade på att Johnny Depp skulle bli deras nya pappa så log han bara och sa” Jobba hårdare mamma” ?Okey.

.

Så. Jag har andats samma luft som Johnny Depp idag, vad har ni gjort ?

.?Nu sova, vi hörs i morgon !Insta live kl 12 förresten ??Natti natti

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting