Allmänt

Idag var det VARMT!

Fortfarande så sitter jag här med dörren på vid gavel för att försöka få in lite svalka i huset. Det funkar sådär 😉 Klockan är ändå drygt ett på natten..

I morgon säger de att det ska bli regn, och det kan det få bli, bara det sen återgår till detta härliga! När hade vi det såhär senast i Sverige? Och så är dags på året? Det är underbart.

När jag vaknade i morse… ehurm alltså inte så tidigt, så hade jag ett mess från en pappa. Inte min, eller barnens utan en av Jamies kompisars pappa:) Sonen ville leka och fast jag svarade en sisådär tre timmar senare (herregud sover folk inte på morgnarna??;) ) så hade de inte hunnit med att göra andra planer. Kompisen kom hit och sen märkte man knappt av de där två. De är som av samma skrot och korn, och sen Jamie klippte sig så är de rätt lika utseendemässigt med. Kompisen är nättare än min kralliga son, men tillräckligt lika för att syrran tog fel på dem. Hon snackade med kompisen, frågade om mamma var hemma och fick svar från ett helt anat håll;)

Jordan var med dem och lekte, och de var både ute och inne. Det kändes taskigt att inte låta dem komma in när jag själv flämtade av hettan bara av att sitta still och glo. Det lektes med lego, bilar, bollar och studsmattorna, och så Nintendo och lite dator. Pauser för glass och lite smörgåsar:)

 

Jag åkte och hämtade Lovelia som varit på ett övernattningskalas, och passade på att köra in på Ica och hämta paket och köpa glass. Massor av glass.

Innan det så klippte jag gräset. Inte för att det kanske behövdes, men för att maskrosorna ståtade med sina vita bollar;) För första gången på väldigt länge ser min gräsmatta ut som en bränd leråker. Jag har ju skugga av grannarnas träd vilket brukar innebära att jag har rätt grön matta men nu är den bara gul och ful. Med maskrosbollar:D Eller nu klippte jag ner dem:)

Sen var jag helt slut. Men det fina med att ha ett hus med soutteräng är att det är svalt nere, så då gick jag ner och grejade lite i tvättstugan.

Syrran kom och hängde lite, vi drack kaffe och snackade. Doris låg platt som en pannkaka på golvet och flämtade så jag satte ner henne i badet och spolade av henne.

Inte poppis alls:)

Satte ner henne, dyngsur ute och väntade på att hon skulle ruska av sig, men nope. Hon valde att i stället åla runt på rygg, sida och rygg igen:) Men det var nog skönt att få lite svalka.

Jag hade funderingar på att åka och kvällsdoppa oss, men det var het enkelt för kvavt.

I stället fick jag åka och hämta Newbodykläder i en annan finhood här. Jag funderade på att fota lite av de tjusiga fancypancy husen men får ju höra att jag typ bryter mot lagen och utsätter folk för potentiell livsfara;) så jag struntade i det. Haha, jag kan inte låta bli:)

 

Middagen blev supersen, men det är ingen idé att försöka äta innan den värsta värmen gett sig, helt i medelhavsstil. Fast det känns lite konstigt att äta och sen skicka kidsen i säng.

I morgon ska Trixie på nån cykelutflykt. De ska samlas nio vid skolan med cykel. Bara det att det är sisådär 7 kilometer till skolan från oss, så jag kände att jag nog fick lov att köra henne dit, med cykel och allt. Synd att jag glömde bort det och packade bilen full med kläder som ska till återvinningen bara;) Blir till att fixa i morgon. Novalie ska göra något hon med, men jag minns just nu inte vad.

Övriga har nog inte så mycket mer än att bara hänga med kompisar i skolan, för på tisdag är det avslutning:)

Sommarlov!!! Som vanligt så känns det som att man blinkade så var terminen över. Synd att det känns lika med de här lediga veckorna:)

Nämen n u ska jag sova, fläkten har gått i mitt rum en lång stund nu så jag tror att det går att sova:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. K

    Du kanske kunde köpa en såndär ställning man kan ha bak på bilen för cyklar? Kanske behövs fler gånger menar jag, och när du ska åka med alla och låta fixa dem. Behövs dragkrok kanske, vet inte, men det ser alltid så smart och smidigt ut med cykelfrakt bak på bilen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing