Okategoriserade

Jotex rear och rabatt på sittpuffar:)

Innehåller reklam för Jotex

.

Idag startar Jotex sin rea, upp till 70%!! Whihooo:) Jag har såklart letat runt lite och hittade både det ena och det andra:) Den här mattan är supersöt, men väldigt ljus…inte så bra hos mig med smutsiga tassar av både två och fyrbentingar;)

 

Dubbelpåslakanet med olika färger är ju kul:)

 

Och så den här mörkläggande hissgardinen som jag varit så sugen på så länge, men just precis har köpt en annan…men vafan…nu är den nästan gratis.:)

Romantiska längder är ju alltid fint, speciellt på sommaren.

Och jag kan inte låta bli att älska hissgardinen med kaktusar🙂

Jag har aldrig varit så lockad av en sänggavel i tyg, tycker att det känns rätt ofräscht, men det kan ju bero på att jag haft barn i sängen i så många år, som kladdat med både det ena och det andra. Men det är snyggt! Och den här skulle vara fin:)

Jaja, kolla in själva på rean, det finns massor! Parasoll, ljusstakar, gardiner, sängkläder osv. Jag tror att det dessutom är 20% på sängkläder, badtextilier och sommargardiner.

Rean kan inte kombineras med övriga rabatter.

.

Men det som jag faktiskt skulle berätta för er idag, det är att Jotex har låtit ett gäng Youtubers testa deras sittpuffar. De här killarna sågade sönder puffar från Jotex och några konkurrenter, och kom fram till att de andra hade bara vadd och trä i sina, medan Jotex har fjädrar och resår. Alltså både hållbarare och skönare att sitta på:)

Filmen kan ni hitta på hemsidan, se den för den är rätt kul.

Och sen, om ni funderar på att  köpa sittpuffar, så köp dem på Jotex, och gör det nu för jag kan erbjuda er 20% rabatt på sittpuffar🙂 Gäller tom 17 juni. Härligt va:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting