OkategoriseradeShopping

Vidbränd är inget vidare:)

Innehåller reklamlänkar för MEDS

Well done, medium eller rare:)?

Hur solar ni? Med eller utan solskydd, och om, vilken spf har ni?

Jag har i alla år fnyst och struntat i att smörja in mig, jag gör ju inte det ens till dagligdags med olika krämer och mojs. Jag blir snabbt brun och bränner mig sällan. Så har det varit i alla år.

Nu känns det som att solen är vassare än förr, och att den är obönhörlig. Den steker sönder en helt enkelt. Och jag har kapitulerat. Hej solskydd:D

Barnen har ofta solskyddströjor vilket jag älskar, men ju större de blir ju svårare är det att hitta. Jamie har älskat sin SvampBobdräkt:)

Fast här är det Lovelia som har den på sig.

Här är han! I Årsunda…..älskade ställe ♥

Solskydd är tråkigt att köpa, och svindyrt. Därför passar jag alltid på att bunkrar lite när jag hittar till bra pris. Ja, bunkra och bunkra, det går åt som smör i solsken;)

När jag nu skulle beställa från MEDS så noterade jag att de har 20% på just solskydd:) Och vips så har jag beställt både för kroppen och ansiktet, plus läpparna.

Jag använder annars bisalva som lypsyl, finns inget bättre, men på sommaren är det inget vidare. Det bubblar och bränner och slutar med små brännblåsor på läpparna….aouchhh!

Så då måste jag ha lypsyl med spf. Även i fjällen är det greatans.

Jag beställde i går natt, och nu på kvällen kom det hemlevererat till dörren. Älskar det!

Så! Mitt tips till er är solskydd för 20% på MEDS

Innan den 17 juni:)

Och självklart har de allt möjligt annat, det är ju ett apotek. Fast i mobilen:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting