Okategoriserade

Projekt – sommarlov :)

Avstressning pågår 🙂

Idag känns det som att vi alla gjorde så få knop som möjligt. Utom Patricia som kämpade med att göra något speciellt med naglar. Det gick inte bra och det tog hela dagen. Men resultatet var snyggt!

Barnen hoppade studsmatta, cyklade och spelade dator när solen gick i moln.

Jag satt och läste

Det här är en författare som jag verkligen gillar:)

Mamma och pappa kom och ”störde” en stund och efter det ringde syrran och sjasade på mig för att jag skulle tippa fotbollsVM. Det är ihop med våra kompisar och just for fun. Förutom äran då:)

Jag tippade 2-0 i första matchen och det blev visst 4-0… men vinst för rätt lag iaf 😉

Nej, jag kan inte ett skit om odds, ligor, gruppspel och sånt. Jag har spelar fotboll en gång i tiden så jag vet HUR man spelar och regler osv, men sen… orka 😉

Jag låtsas, hummar lite och ser fundersam ut när vi pratar laguppställningar och kvartsfinaler .. och alla tror att jag kan?

Män… de är så enkla att lura, man bara ler lite och frågar vad de tycker så tror de att man är insatt ?

.

Däremot är jag patriot. Och spelas det VM så gör det. Då hejar jag på alla sätt och vis.

De här överdragen köpte jag på Biltema, 30kr typ, ska bli intressant att se hur länge de får sitta kvar. Folk är tjuvaktiga.

Lovelia håller med:) Heja Sverige!

För övrigt så enligt mitt tippande kommer Sverige möta Danmark i final och givetvis vinna VM. Det är ju solklart 😉

.

På Biltema köpte jag även en pool och slangkopplingar, nya packningar och en ny såg. Man vet aldrig när man blir sugen på att såga lite till:)

Att fixa upp poolen blir ett jobb jag sköt upp lite, kände inte alls för det, och klockan blev mycket.

Jag bakade hemmagjorda pizzor till middag 🙂

Eller… så köpte jag dem på Lidl;)

Jag orkade inte tänka ut något bättre och ännu mindre laga det. Åkte till Lidl och hoppades att något skulle ropa på mig från diskarna .. och det gjorde pizzan:)

Fyra margerita för 29kr och tre mozzarella för 34kr. Ungefär som att köpa EN pizza från pizzerian. Snål?? Jag??? Äh ?

.

I morgon är det tacos och kanske poolbygge. Det står att det ska ta 30 min om man är 2-3 personer.. undras om det då tar 1-1,5 timmar om man är solo?? Eller om det är omöjligt;)

Jag vill helst inte ha den på gräset utan har planer att ställa den på uppfarten, det kan man väl? Om man sopar av asfalten noga och lägger en presenning under ? Eller är jag korkad ?

Det står en bil i vägen bara, som inte är min. Tjejerna har bett ägaren att ta väck den så vi får väl se hur det blir. Får jag lite hjälp bör jag iaf kunna putta den en bit till att börja med. Den är inte i körbart skick och har stått där så den smält fast.. typ.

Äh vi får se 🙂

Jag kan alltid rulla ner den till järnvägen och dumpa den där.

(Sorry ett högst internt skämt grundat på en verklig händelse som direkt blev ett talesätt?)

Sen bjuder morgondagen på handling av mat, hämtning av paket och kanske lite fotboll.

Men nu ska jag läsa ut boken!

Godnatt ?

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej läser dig varje dag med stor behållning gillar din humor o att du bjussar på fig själv inte en massa tillrättalagt med perfekt hem osv vem har det så o pizza från Lidl helt ok ibland billigare än pizzerian o funkar alla äter o är nöjda dina inlägg om Danmark var så bra vill åka dit med maken vi har varit där 2 gånger men det var Legoland som gällde när killarna var små fast jag o mannen uppskattade det också men nu vill jag se något mer.
    Du är en fantastisk mamma med fina barn tack för en bra blogg

  2. Karin

    Ställ poolen där det är mycket sol.
    Vi har lagt liggunderlag under våran pool, delvis mjukare och så delvis lite isolerande.
    Kram från mig

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Smart med liggunderlag!!! Får åka och köpa ett gäng sådana det lät ju toppen:) Det är rejält med sol både på uppfart och gräs:)

      1. Karin

        Hoppas du blir nöjd, vi är supernöjda.
        Vi har även lagt sånt där grön balkongmatta uppepå liggunderlagen.
        Lycka till Med projektet ???

  3. Mia

    Kanske smidigt för underlaget att ha poolen på uppfarten. Men hur roligt är det att bada öppet mot gatan? Nä, ställ den på gräset tycker jag.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har en låååång uppfart och den skulle inte vara mer oskyddad där än på gräset, nästan tvärtom:) Uppfarten svänger lite och grannen har högt plank in till sig plus massa höga träd och buskar. Jag är mer fundersam om det är obehagligt hårt och om den lättare går sönder ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jasså!! Såg ju inte matchen utan kollade bara snabbt resultat, men 5-0!!!! Jag som så gärna vill tippa många mål men det är ju sällan det blir så:) Heja?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting