Okategoriserade

Vad som hände igår :)

Innehåller reklamlänk för Nextory

.

Snart ska jag köra Jordan till en Minigolfkalas minsann:) Det är det första i sitt slag, lasergame, bowling, go-cart, badkalas och alla andra möjliga hittepå har barnen blivit bjudna på under åren, men minigolf är nytt:) För oss, jag vet att det funnits länge, Patricia jobbade där ett tag.

Sitter och dricker kaffe nu och väntar in tiden bara.

Igår segade vi runt här hemma, jag läste ut boken och började genast på nästa, en ljudbok.

Även den Karin Slaughter, hon är så bra! Dock en uppläsare jag inte gillade.. bah. Han läste verkligen inte bra, men vafan jag står ut, den här gången.

Jag har ju ett familjeAbonnemang hos Nextory så de allra flesta böcker läser jag därifrån, om de finns. Den förra var en pappersbok för jag skulle flyga, och då vill jag ha något att hålla i:)

Jag måste ha haft Nextory i typ fyra, fem år nu och tycker det är kanon. Nu när jag ska ut i husvagnen så är det extra bra, inga böcker att släpa med och ha plats för och bara att ladda ned innan man åker eller allt eftersom. Jag har inte lyssnat på en bok på länge nu, innan igår, men det är ju behändigt ändå. Jag låg i solen, jag lagade mat, jag fixade mig i ordning för utgång, jag åkte buss till stan och även hem med boken i lurarna.

Men även om det är behändigt så tror jag att min favorit ändå är att läsa. Tror 🙂 det varierar sig kanske efter tillfälle. Jaja.

.

Igår träffade jag Mirka syrran och Mikaela på OLearys, vi kollade på fotbollen och snackade. Mest snack, för matchen var sådär. Kroatien-Nigeria 2-0

Jag ligger typ sist i vårt tips nu?

Vi träffade på kompisar men de satt inne, vi ville sitta ute för det är ju liksom sommar och det var en skön kväll. Sen gick de vidare till Plock men gick vidare innan vi kom dit så vi travade till Miss Voon. En bar så nära Skybar man kan komma i Uppsala:) Elfte våningen minsann?

Drinkar är inte min starka sida. Jag har noll koll, och ännu mindre på när barerna gör sina signaturdrinkar. De här hette saker som Stranger in moscow , parsley on par, och … öhhh kommer inte ihåg. Men notera gärna att det sitter en bit pannkaka i den med ansiktet ?

Goda!

Vi avslutade sen kvällen med kebab och rullade hemåt i ganska tidig natt, inga stänga barerna igår inte:)

Nån gång kan man ju komma hem och chocka barnen;) Jag var ganska trött men hann lyssna på något kapitel innan jag somnade:)

Trött är överlag mitt mood just nu. Antar att det är lite för att all stress och press släppt och det är dags för återhämtning 🙂

När jag hämtat Jordan sen ska jag se om ett gympass kanske kan vara nåt, hemma eller på Friskis, ska kolla om jag får sällskap. Igår ville jag absolut inte träna men idag känns det lockande:)

Får se hur det blir!

Nu är det chaufförsdags, vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Ulrika

    Hur gör du själv med kalas för barnen? Har själv bara 2 men det är inte direkt med glädje man ordnar kalas varje år, dessutom inte gratis. Tänker att det bör bli ett par hundra ungar att bjuda igen per år =)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det tillhör ungefär det enda där jag känner att jag inte riktigt är en bra morsa? Jag tycker det är kul med kalas men vafan det finns ingen tid!! Vi får knappt ihop ett släktkalas, än mindre barnkalas. Min avsikt är alltid att få till det men jag ligger efter:)
      En annan sak som är skitjobbig är att någon alltid passar på att bli sjuk när det absolut inte funkar. Jag har fått ställa in flera kalas:/
      Ju äldre de blir ju enklare, för då behöver jag ingen barnvakt till de mindre. Vi jobbar på det:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting