Okategoriserade

Jamen nu så!!

Vi är i husvagnen !!

Den stod kvar i fint skick, det är alltid ett orosmoment att den ska ha rasat på nåt vis. Mardröm😱

Men trots att det blåser halv jäkla storm här, precis som hemma, så såg det fint ut. Jag har ägnat mig åt att förtöja tältet lite extra men ändå, nu när jag sitter i vagnen så ruskar det till rejält mellan varven. Blåst är sällan roligt.

Jag slog igång lilla kylskåpet inne i vagnen, det funkar men är ju pyttelitet plus att det blir istid i det snabbt, man öppnar och släpper ut all kyla direkt.

Sen åkte vi och handlade. Jag insåg att det här med snabbmat var en strålande idé så jag utfodrade mina ungar vid grillen. Själv ville jag absolut inte ha sånt här, var inte det minsta sugen så jag köpte en fryspaj:)

Alla nöjda och glada:)

Vi handlade yttepyttelite så det skulle rymmas och sen är morgondagens mission att köpa en kyl på nåt vis.

Få se hur jag löser det, kan bli trixigt. Eller så tar jag det nästa gång, vi åker hem på torsdag igen:)

Jag har packat upp allt vi hade med oss och lagt det där det ska vara, fått igång tv:n, eller snarare dvd eftersom jag inte fick ordning på det förra året eftersom antennen nog behöver bytas 🙈

Och sen kollad jag matchen mellan Ryssland – Egypten

Fick nöja mig med mobilen eftersom kidsen skulle ha Tv:n

I ärlighetens namn for jag runt och grejade medan jag kollade:)

När jag lade in mina kläder i skåpet så insåg jag att jag visst inte gjort min mest kloka packning .. Öhh inget passar ihop. Alls:)

Jaja:)

Nu ska vi snart sova. Ungarna ser på Nils Karlsson Pyssling först bara. Jag lämnar ett gäng filmer i vagnen över vintern så blir de som nya sen 🙂

Natti natti från Norberg då 😘😘

Kommentarer

 1. Kalla

  Har du till gång till frys? Kylväska är sjukt underskattat, men då behövs ett gäng klampar så man kan byta ut dem med jämna mellanrum. Vi förvarade alltid större saker så, som dricka, mjölk, grönsaker etc

 2. Lena E

  Sååååå mysigt <3 <3 <3 sådana minnen dina barn kommer bära med sej hela livet <3 mys i husvagnen/förtältet <3

  Jag är lite äldre än du & mins mina barndoms somrar i en liten Sprite vagn, hur vi kuskade omkring & övernattade i någon skogsglänta, hur mina föräldrar vände på var krona för att ha råd, vilka minnen dom gav oss 2 barn <3 likaså har vi gjort, fått låna svärföräldrarnas husvagn, hur vi myste i fram som ni när vi bäddade ner, med godis & tv, & chokladpudding med mandrarinklyftor på burk är fortfarande deras sommarminne delux! 🙂 🙂 våra söner är 33 & 34 år nu & med ett barnbarn rikare har ena sonen & sambon köpt en husvagn, då hon åxå har den mysiga erfarenhet <3 nu ska den föras vidare 🙂 🙂 Nu för vi även vidare vårt & byns genuina & fantastiska Midsommarfirande i vår vackra by i Dalarna med blomsterängar & röda timmerstugor <3

  Jag har sagt det förr & säger det igen, jag beundrar dej <3 <3 <3

  Varm stor kram till er alla & fin Midsommar!! <3 <3 <3

 3. Birgitta

  Kolla på fb loppisarna runt om campingen så hittar du säkert en kyl lite billigare. Så gjorde vi. 200:- o de e 4 år sen o den funkar ännu. Tråkigt o lägga massa pengar på…. Hoppas du har samma tur 🙂

 4. K

  Åh, vad fint och mysigt! Kollade lite kylar. I Fagersta 15 min bort finns Elon. De har en kyl 130 liter för 2395 kr. Vet inte hur stor du önskar men den verkade fin. Den kan du lägga in i bilen och susa tillbaka med. Glad sommar!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing