Okategoriserade

Djungelfix:)

Amen det här med att sköta sin trädgård, det är ju inte min paradgren. Jag är fett grym, om jag orkar och ids… vilket jag kanske oftast inte är 😉

Sånt som sköter sig själv är välkommet, övrigt not so much. Hemma klipper jag gräs och typ inget mer. Jo förutom när jag drabbas av totala röjryck förstås och sågar ner träd i flera dagar ?

På min förra camping – bästa bästa Årsunda, Strandbaden, så klippte de gräset på allas platser bara man tog bort sånt som stod i vägen. Här ska man sköta sånt själv, det finns redskap att låna.

Jag är högst tacksam mot vem det nu är som klippt även mitt gräs❤️

Jag kan inte åka två timmar enkel väg för att klippa lite och sen åka två timmar hem, men det verkat knorras lite om det, förra året fick jag lite lappar om att man själv skötte sin tomt. Jag låtsas som det regnar och gör det när jag är här 🙂

På sidan av vagnen, in mot häcken såg det ut såhär i morse

Hellooooo djungel ?

Framför och på andra sidan har nån vänlig själ klippt. Här krävdes en stunds jobb:)

Jag hämtade trimmer och handjagare, krattor och sopborstar och sen ägnade jag mig åt operation djungel. Hade behövt en machete eller lie men fick jobba med det som fanns:)

Jag flyttade en sektion av ”golvet” där grillen står, och lade den längst fram. Det är mitt gamla golv från förtältet, här fanns ett redan.

Brände mig på tusen brännässlor och stack mig på rosbuskarna. Till sist såg det ut såhär:

Ja det är ett jädra lapptäcke av golv men vafan ?

Här hade jag tältet förra året men nu sover jag inne i vagnen. Jag får med mig färre och färre ungar 😉 Jag började med sju – Robban, Corrinda, Novalie, Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie.

Nu har jag bara fyra. De minsta. Övriga vägrar och eftersom jag behöver ha hund/katt vakt, samt husvakt så är det bara bra.

Kommer någon mer på besök så slår vi upp tältet. Fast jag har det inte ens med;)

.

Jag lämnade mina husdjur hemma men förra året hade vi en räv och minst en mus, och i år tror jag bestämt vi har sork :/

Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men antar att jag kan fetglömma att ha nån bestämmanderätt;) De gör som de vill misstänker jag.

Det är hål lite här och var, minst sju har jag sett och sen är det säkert massor i häcken.

Jaja. Antar att det bara är hos mig de är, jag brukar få ta en för laget 😉

.

Nu ska vi packa in oss i bilen och åka och handla, dels mat och sen leta kylskåp. Wish me luck 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting