Okategoriserade

Mission kyl

Mitt i natten, och ingen sover 🙂

Det känns så konstigt att sova när det är ljust ute, dessa fantastiska sommarnätter ❤️

Jag har köpt en kyl!

Åkte efter era rekommendationer till Skogsbo och letade reda på ett ställe som säljer begagnade vitvaror och Sedär!

En kyl

Utan frysdel men det fanns ingen jag gillade så jag ändrade mig. Kommer säkert ångra mig men då är det så. Dessutom så körde de hit den åt mig, och bara rullade in den på plats:)

Jag insåg att jag glömt min långa sladd hemma, pappa kom med en annan som jag fick med iaf, men min egen glömde jag. Jag är inte förvånad, bitvis skulle jag glömma mitt eget huvud om det inte satt fastskruvat på halsen 😂

Vi åker hem i morgon så vi klarar oss med lillkylen

Tetris-kylen 😂

Vi käkade middag hemma idag, tunnbrödsrulle med mos och korv. Och så gick jag och diskade, Jamie hjälpte till.

Han var en fena på att torka disk 👌🏼

Sen slogs de om vilken film de skulle se. Kanhända att jag glömde fjärren till tv:n och vi inte klurat ut hur man byter språk utan den..😇 men till sist valde de Jurrasic park. På engelska. Utan text.

För att ledsna och se på Zootropolis ist.

Nu sova. Jag ska köpa en madrass till min sida innan vi åker hit igen så kanske man kan sova utan att pressas mot stenhårt underlag, man kan som inte andas när det blir sådär tokplatt…;)

Men försöka duger!

Natti natti ❤️

Kommentarer

 1. Conny

  Fina bilder och det ser ju hur trevligt ut som helst. Mycket kyligt gjort om man så säger! 🙂

  Själv hade jag en helbra midsommar med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Är det något Du skulle kunna tänka dig? Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Älskar rårakor men gör det aldrig, måste nog testa nån dag om ungarna äter:)
   Älskar popcorn med, föredrar det alltid framför chips:) Låter som en fin midsommar👌🏼

 2. Emma Sjöberg

  Måste bara kommentera och säga att jag älskar din blogg! Kikar oftast in här varje dag och älskar dina härliga inlägg! 😄 Har faktiskt blivit så pass inspirerad att jag nu äntligen har skaffat en egen blogg 😊 stor kram till dig! ❤️

 3. Helena

  Fantastiska du du gjorde rätt större kyl går lika bra som fys fruk mm går ju åt och vacuum kött finns det mycket ( har kommit mer och mer sista åren ) av ok ska väl vara glassen då som du inte kan bunkra upp med ,,,, Gjorde samma val i sommarhuset och det var ett bra val glad midsommar Helena

 4. Nathalie

  Så kul med husvagnslivet, jag vaxteupp med husvagn. Nu har jag och familjen dock husbil då vi är lite för rastlösa för att stanna på en och samma plats. Men känner igen tetris kylen, jag tycker hela campinglivet blir lite tetris när är några stycken på liten yta. Längtar till slutet på juli då vi drar på husbil semester. Kram

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag har avfärdat husbil med en fnysning i alla år.. men när fan blir gammal blir han religiös 😂 Jag vill ha en 🙂
   Mest för att jag ju inte kan åka runt med min skruttvagn men även för att de är coola, och smarta. När jag blir miljonär skaffar jag en, de är ju svindyra och anar att de inte är helt gratis att köra heller 🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing