Okategoriserade

Idag gäller det!

Idag är det vinna eller försvinna för Sverige i fotbolls-VM. Det är lite krångligt att begripa sig på reglerna och grupperna och målskillnad och sånt men vinner de verkar det vara färdigt för åttondelsfinaler 🙂

Jag fick mina naglar fixade av Patricia igår

Och jag kommer nog fasen ta på en Sverigetröja också! Vi ska se matchen på Olearys med kompisar och jag undviker normalt gärna att visa mig i sverigetröja offentligt, men gör ett undantag. Sist hade jag den inte och de förlorade, matchen innan hade jag och de vann. Det är mycket vidskeplighet i sport:)

Jag tycker det är fint på andra men jag trivs inte i gult, tycker jag ser genomskinlig ut;) men vafan det gäller ändå VM -man får ta en för laget ??

Så – strumpor solbrillor tröja naglar – jag är redo⚽️

Innan Patricia fixade mina naglar såg de ut såhär på ena handen

Så hon fick jobba ordentligt.

På andra handen var alla långa men här lyckades jag slå av tre stycken. Jag har filat ner utväxten och lackat med silverglitter själv och har känt mig fin, men nu fick jag förbud att använda det, det satt som berget och gick inte bort med kemiska medel, utan fick filas bort. ?Det är ju bra att det sitter tycker ju jag då;) Patricia tycker fila är urtrist, helt förståeligt, så jag får väl helt enkelt fila själv nästa gång 🙂 Jag har filat bort på de här själv och det är ett perfekt nöje framför Tv:n.

Det var väldigt förlåtande nämligen, silverglittret, och eftersom jag suger på att måla mina egna naglar så var det perfekt.

Det gör väldigt mycket för händerna att ha långa naglar. Prinskorvarna ser lite längre och smalare ut?

Jag skulle aldrig börjat med naglar om inte Patricia behövt modeller, jag är alldeles för beroende av att kunna jobba med händerna och bryr mig heller inte speciellt om hur de ser ut.. eller BRYDDE snarare, för nu vill jag ju se ut såhär 🙂

Jag har aldrig superkorta naglar, mina egna är (var?) av ok kvalite och blev ofta långa, men alltid var det ju nån som gick av. Målade gjorde jag aldrig eftersom jag ju dels suger på det och sen tycker jag det är svinfult med avskavt lack, det ser så trashigt ut, och så blev det ju direkt. Räckte med att jag plockade ut diskmaskinen ju;) och rensa avlopp och fixa punka hjälpte ju inte till.

Nu har jag ett annat problem 🙂

Med naglar försvinner finmotoriken ?

Herregud man kan fan inte plocka upp mindre saker! En nål.. helt omöjligt. Jag kunde knappt ladda mitt eget gevär på midsommar utan fick be om hjälp av min motståndare. Kanske därför jag förlorade, hon sabbade ;)Det är ju macho… skjuta mitt i prick utan större problem gång på gång men inte kunna ladda sitt vapen ?Men man lär sig och även om man är hyfsat handikappad i vissa lägen, ta ut stickor med naglarna är tex icke görbart längre, så går det utmärkt att jobba med dem. Så pass att poolen är klar nu;)Nu ska den ”bara” hållas fräsch också .., Vi har ju alla poolskötarsaker som behövs eftersom vi liksom har en riktig pool, som är ej i funktion. Bara leta reda på bottensugar och klorburkar och grejs. Fick totalt hjärnsläpp när klor skulle doseras efter exemplet 10kubik vatten…? Poolen rymmer 4400liter.. hur många kubik är det nu då??!!? Messade en kompis och han svarade med en nästan hörbar suck ?Vad sägs om 4,4kubik? En kubik är tusen liter.Åh fan, det visste jag ju, men siffror och jag är nu inte kompatibla;) Han vet att jag inte kan räkna och talade snällt om hur jag skulle dosera. Jag hade klurat ut det om jag tänkt efter, jag är hyfsad på måttenheterna men gick verkligen värsta blockeringen. Så, nu är poolen algpreparerad och klorerad. Bara att köra på i samma stil. Förövrigt är klor en jäkla bitch att greja med, det bleker allt bara man är i närheten känns det som.

Man vill ju att det ska vara så här kristallklart hela tiden. Jag har ingen termometer så det måste införskaffas, man måste ha graden i baden:)Och en drinkhållare i form av en enhörning eller flamingo sen kan jag ligga där och bli serverad pina colada., fast kanske byta det mot något som är gott, som moijito som jag inte heller kan stava till ;)Nämen nu ska jag dricka lite kaffe! Sen är det snart dags att dra ner på stan ju!Håll alla tummar för Sverige nu! ??⚽️Hörs sen!!

Kommentarer

  1. annika

    Hej, tips om hålla poolen ren längre är också att ha en typ badbalja bredvid innan man kliver i , där man kliver i med fötterna o då slipper gräs och skit. Pool karantän, hehe. Så har vi och det hjälper jättemycket. Kram kram

  2. Carina

    Fint med naglar, Har man väl börjat är det svårt att sluta. Jag tog bort mina till jul och gjorde nya till midsommar. ? Men dom är korta utan tippar. Tycker det är jobbigt med långa, anledningen har du redan nämt.

    Vilken tur att du tog Sverigetröjan idag! ???

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing