Okategoriserade

Men JAAAAAAA!!!!!

Vi är gruppvinnare och går vidare i VM??⚽️??

Jag var så sjukt nervös hela matchen, och innan ska vi inte tala om, sådär så man inte riktigt kan koncentrera sig och känner stressen bita en i bakhasorna;)

Syrran kom direkt från jobbet och parkerade vid ån så jag mötte upp henne där, och sen traskade vi till OLearys där killarna redan satt:)

Langade dit väskorna och gick på toa och sen satte vi oss, beställde dricka och så småningom mat. När matchen började var det sju nervösa personer runt vårt bord, handsvetten matchade helt klart den allmänt toksvettiga kroppen, Sverigetröjan andas inte direkt 😉

Men vafan – de vann!!! Med 3-0!!

Och!! Tyskland torskade mot Sydkorea med 2-0, och det innebär att Sverige blev gruppetta? Fråga mig inte men det är vinster, målskillnad, inbördes möten och hejsan svejsan som räknas in. Skitsamma hur, vi vann gruppen och kommer möta Schweiz på tisdag!

Jag tror att jag blev ansvarig att fixa bord eftersom det inte gick att boka ute som var alla platser som fanns kvar, allt inne blev bokat på en minut 🙂 Alltså måste jag paxa platser 🙂

Efter matchen sprang jag på vår kompis B som visst suttit bakom oss hela matchen utan att vi sett varandra 🙂 Vi stod och snackade länge och smidde lite planer för att ses framöver. Härligt!

Sen kollade vi nästa match innan vi gav oss. Nånstans under kvällen bestämdes det dessutom att vi ses på fredag allihopa:)

Det blir ju superkul!

Nu är det ännu mer oklart när vi kommer iväg till husvagnen;). Skulle inte tro att jag sitter där ensam och kollar matcherna på mobilen.

Och jag vann dessutom på matchresultat? . Jag har spelat på alla sveriges matcher och torskat på alla, men nu ligger jag plus igen, vann hela 286kr?

Helt galet tippat men med facit i handen borde man satsat stort:)

Så Heja Sverige!

Och nu måste jag ha Sverigetröja på varje match, plus strumpor och solbrillor ???

Jippie ?

Nu ska jag se klart på Pirates of the Caribbean och sen sova 🙂

Hörs i morgon ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing